Planten bestellen volgens 4 simpele beloftes

Pien Pulles
14-12-20
  • 1
  • 0

Het enige waar we meer van houden dan onze planten, dat zijn onze klanten. We maken planten bestellen daarom voor jou zo aangenaam als mogelijk. Dit doen we aan de hand van de Bloomique Promise. Het komt neer op vier simpele beloftes waar je ons aan mag blijven houden. Hier lees je wat ze precies inhouden.

#1 Een uitstekende online plantbeleving

Online planten kopen doe je het liefst zonder gedoe. Dat begrijpen we als geen ander. Bij Bloomique bestel je jouw planten daarom goedkoop, snel en flexibel. Bovenop onze scherpe prijzen hoef je geen verzendkosten te betalen voor producten met het label ‘gratis verzending’ en bestellingen boven de €50. Geen zin om lang te wachten op een plant? Bestel dan vòòr 12:00 een plant met het label ‘morgen in huis’. Dan staan we de volgende werkdag al met jouw plant voor de deur! Bij andere producten hanteren we een levertijd van 2-3 werkdagen. Bij ons kun je ook zelf een bezorgdatum selecteren. Dat maakt het voor jou een stuk flexibeler en is handig voor wanneer je iemand een plant cadeau wilt doen.

#2 Een gegarandeerde kwaliteit

Het online kopen van een plant gaat niet zo vanzelfsprekend als bijvoorbeeld het bestellen van een boek. Planten zijn levende wezens en ieder stuk is uniek. Je zult merken dat veel van onze producten komen met een gratis Bloei & Groei garantie. Dit betekent dat je een nieuwe plant krijgt wanneer er in de eerste 3 maanden iets aan mankeert. Om schade tijdens de verzending te minimaliseren hebben we verpakkingen ontworpen die geoptimaliseerd zijn voor verschillende planten. Over de kwaliteit van onze planten hoef jij je dus geen zorgen te maken.

#3 Een advies waar je wat aan hebt

Of je nu hulp nodig hebt bij het vinden van een plant voor die specifieke plek die je in gedachte hebt, of een vraag hebt over de verzorging van een plant die je bij ons hebt gekocht. Wij staan voor je klaar met een advies waar je wat aan hebt. Via LiveChat, Facebook Messenger en e-mail zijn we zelfs in het weekend bereikbaar. Op onze webshop ga je eenvoudig zelf op zoek naar een plant die voldoet aan jouw criteria. Filter op de door jouw gewenste specificaties en selecteer je favoriete plant. Bij iedere plant vind je een uitgebreid verzorgingsadvies en mocht je er toch niet uitkomen dan staan we altijd klaar om je persoonlijk te woord te staan.

#4 100% tevredenheid!

Onze laatste belofte is misschien wel de sterkste. De 100% tevredenheidsgarantie op al onze planten. Wanneer je een plant ontvangt die er niet naar behoren uitziet, krijg je van ons een nieuwe. Bijvoorbeeld wanneer er iets is misgegaan tijdens de verzending. In dit geval stuur je ons binnen 48 uur na ontvangst een foto en regelen wij de rest. Het enige waar jij je nog druk om hoeft te maken is het kiezen van een plant die bij je past.

Bekijk hier ons assortiment.

  • 1
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel je ervaringen met dit bericht.