Dit is Bloomique

De belofte van Bloomique

Wij willen dat jij je nergens anders druk om hoeft te maken, dan het vinden van een plant die bij je past. Daarom hebben we de Bloomique Promise in het leven geroepen. Hiermee maken we online planten bestellen zorgeloos eenvoudig, volgens vier duidelijke principes. Dat leggen we je graag even uit.

De beste online plantbeleving

Online planten kopen bij Bloomique is goedkoop, snel en flexibel. Alle producten met het label gratis verzending en bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden. Bestel je op een werkdag vòòr 12:00 een product met het label morgen in huis? Dan staat jouw bestelling de volgende werkdag al voor de deur. Geen zin om je planning overhoop te halen? Kies dan zelf je gewenste bezorgdatum en wij zorgen dat we op die dag voor de deur staan. Ons brede assortiment van tuin- en kamerplanten loopt van Acer tot ZZ-plant! Staat je favoriete product er niet bij? Laat het ons weten en we halen het voor je in huis.

Onze kwaliteitsgarantie

Onze planten staan zo lang mogelijk bij de kweker, waardoor ze kerngezond bij jou thuis arriveren. Blijkt hij binnen 3 maanden al het loodje te leggen? Dankzij onze Groei & Bloei garantie krijg je van ons gewoon een nieuwe/vervangende plant. Hier lees je hoe dit precies werkt. We zorgen ervoor dat onze plantjes niets kan overkomen tijdens de verzending. Onze slimme plantenverpakkingen zijn geoptimaliseerd van de verzending van planten. Bij Bloomique ben je dus verzekerd van een plant van topkwaliteit!

Een passende plant met een passend advies

Je bent op zoek naar de perfecte plant en daar helpen we je graag een handje bij. Weet je al op welke plek je plant gaat komen te staan? Vul dan de specificaties in bij onze plantenvinder en filter tot je jouw ideale match gevonden hebt. Wij delen onze plantenkennis graag met je. Heb je een vraag over de verzorging van een van je planten? Van ons krijg je binnen 2 uur een antwoord, zelfs in het weekend! Neem contact met ons op via LiveChat, Facebook Messenger of per e-mail.

De vriendelijkste plantenservice

Er gaat niets boven persoonlijk contact. Wij staan dus altijd klaar om jou persoonlijk te woord te staan. Of je nu een vraag hebt over een van onze planten, of even je mening kwijt wilt. Ben je niet tevreden? Dan gaan we daar wat aan doen. Wij zijn namelijk pas blij als jij dat bent. Je krijgt daarom 100% tevredenheidsgarantie op al onze planten. Hoe dit precies werkt lees je hier.

Herbie b.v.
van Schijndelstraat 11
5145RE, Waalwijk
e-mail: hello@bloomique.nl
tel: +31(0)85-1305695
KvK: 18068447
btwnr.: 810721636B01