Dit is Bloomique

Bloemen en planten brengen de plaatsen waar we leven, pas echt tot leven. Het zijn cadeau’s waar je geen genoeg van krijgt. Onze boeketten worden met een unieke twist gemaakt door onze vakkundige bloemisten. Wil je iemand iets geven om nog langer van te genieten? Ons assortiment van kamerplanten heeft voor ieder interieur een stijlvolle match. Een sfeervol thuis, dat is pas een fijn geschenk!

Let the flowers do the talking!

Bloemen geven doe je niet zomaar. Iedere bloem en ieder boeket van Bloomique heeft een eigen betekenis. Welk gevoel wil je aan jouw boeket meegeven?

Planten maken van je huis een thuis

Ze geven ons een fijn gevoel, vaak meer dan dat we doorhebben. Planten kopen is echter een hele onderneming. Geef iemand daarom eens een plant als cadeau.

Bekijk onze planten

‘The Bloomique twist’

Wanneer je besluit om iemand een bos bloemen te geven, dan kies je voor een persoonlijk cadeau. Helaas zijn veel boeketten tegenwoordig machinaal gemaakte massaproducties. Toch zijn er nog wel, die speciale handgebonden bloemstukken. En nee, daarvoor hoef je niet de deur uit. Iedere bos die je bestelt bij Bloomique is namelijk door een ervaren bloemist in elkaar gebonden. Aan ieder boeket geven ze een unieke twist. Geen replica’s dus, maar een origineel cadeau. We garanderen dat je altijd een bos bloemen van Bloomique-kwaliteit krijgt.

Bekijk onze boeketten

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas blij als jij dat bent. Daarom richten we ons op het maken van de mooiste bossen bloemen en het bezorgen van de meest trendy planten. Toch kan er altijd iets fout gaan. Als het product niet voldoet aan je verwachtingen krijg je van ons gewoon een nieuwe. Stuur hiervoor binnen 48 uur na bezorging een foto via Facebook chat of een email naar hello@bloomique.nl. Onze bloemen komen vers van het land dus krijg je een ‘7-dagen-versgarantie’. Wij garanderen dus dat jouw bloemen minimaal 7 dagen op de vaas staan. Ook hiervoor moet je even een foto naar ons sturen zodat we kunnen zien waar het mis is gegaan. Maak je dus geen zorgen over de kwaliteit, dat doen wij!

Flexibele bezorging

Jij bepaalt wanneer we voor de deur staan. Maar let op! We vertrouwen jou er dus wel op dat je weet op welke dag je zusje jarig is. Je kan dit ver van tevoren al inplannen. Mocht je in de tussentijd nog iets willen veranderen? Dan is dat ook geen probleem. Wij zijn bereikbaar via Facebook chat of hello@bloomique.nl. Dit kan tot 12 uur ‘s-middags voor de bezorgdatum.

Prachtige bloemen

Van kwekers tot bloemisten, iedereen in de keten krijgt bij ons een eerlijke prijs. Al onze kwekers hebben het MPS-A+ keurmerk. Maar fair-trade is meer dan alleen een keurmerk. Het is geen eindbestemming maar een ontwikkelingsmodel. Met het maken van nieuwe afspraken en doelen richten we ons op verbetering voor iedereen, zodat de standaard verlegd wordt en we kunnen kijken naar een eerlijkere toekomst. Door altijd fair-trade te handelen garanderen we dus dat jij niet de enige bent die gelukkig wordt van onze bloemen.

Dé ultieme boodschap

Naast een geschreven berichtje kun je bij ons ook een persoonlijke videoboodschap meesturen. Zo maak je van jouw boeket hét ultieme persoonlijke cadeau!

Onze bloemisten

Dagelijks binden onze bloemisten alle boeketten met de hand. Iedere bloemist geeft er een eigen draai aan waardoor iedere bos bloemen een persoonlijke touch heeft. Kijk eens naar de dames die dit iedere dag weer voor elkaar krijgen.

Onze uitblinkers