Duurzame bloemen

Wil je duurzame bloemen cadeau geven? Bloemen met een eerlijk verhaal? Met bloemen kun je van alles zeggen. Meestal willen we met een boeket onze genegenheid en waardering uiten. Ook in het digitale tijdperk is een boeket een gewaardeerd en persoonlijk cadeau. Je wilt iemand verrassen met een boeket maar je vindt het belangrijk dat bloemen duurzaam geteeld zijn. Bloomique biedt het grootste aanbod aan duurzame bloemen die direct vers van de kweker komen!

Duurzame bloemen

Bloomique: voor bloemen met een duurzaam verhaal!

Bij Bloomique, de eerlijke en unieke online bloemist, wordt alleen met duurzame bloemen gewerkt. Al onze kwekers hebben het MPS-A+ keurmerk (Milieu Programma Sierteelt). Dat wil zeggen dat de bloemen milieubewust geteeld worden en de kwalificatie A+ betekent dat deze milieuvriendelijke teelt van hoge kwaliteit is. Duurzaam en fair trade werken is onze standaard. Wij zijn dus de bloemist waar je moet zijn voor duurzame bloemen. Op deze manier ben je niet de enige die blij wordt van een mooi boeket maar geldt dat voor iedereen in de keten, van kweker tot bloemist. Onze bloemen worden van pluk tot vaas met liefde verzorgd. Bij Bloomique krijg je een eerlijk boeket, uniek handgebonden met een persoonlijke touch. Onze vakkundige bloemisten maken er een origineel cadeau van; een cadeau dat uit het hart komt en niet van een lopende band.

Duurzame bloemen met een betekenis

Wat wil je zeggen met jouw boeket? De symbolische waarde van een bos bloemen is groot. Elke kleur heeft een speciale betekenis en je kunt de uitleg lezen op deze website. In onze collectie tref je vast mooie duurzame bloemen aan waarmee je jouw boodschap kunt overbrengen. Iedereen associeert de kleur rood met de liefde, maar weet je dat de kleur paars staat voor ernst en rouw? Paarse bloemen worden daarom vaak gebruikt in rouwboeketten. Onze collectie geef je vast inspiratie om een passend boeket te kiezen. Wij hebben een unieke collectie boeketten in alle soorten, maten en stijlen. Ook passen onze bloemen altijd perfect bij de tijd van het jaar.

Gratis bezorging

Bloomique bezorgt jouw boeketten gratis. De prijs die bij de boeketten staat is ook de prijs die je uiteindelijk betaalt. Bij ons geen nare verrassingen als je op 'afrekenen' klikt. Speciale verpakkingsdozen zorgen ervoor dat de bloemen vers blijven tijdens de verzending en in perfecte staat bezorgd worden. Je krijgt van ons een '7-dagen-versgarantie'. Als jouw boeket niet aan de verwachtingen voldoet krijg je gewoon een nieuw boeket. Dat is de 100% tevredenheidsgarantie die wij geven omdat we er waarde aan hechten dat je tevreden bent. De bezorging is heel flexibel, je kunt zelf bepalen wanneer wij met ons boeket voor de deur staan. Met jouw boeket ga je iemand heel blij maken!