Duurzame bloemen bezorgen

Wil je duurzame bloemen bezorgen? Je wilt iemand verrassen met een mooi boeket maar je vindt het belangrijk dat de bloemen duurzaam geteeld zijn. Bij Bloomique, de eerlijke en unieke online bloemist, wordt alleen met duurzame bloemen gewerkt. Als je duurzame bloemen bezorgen wilt dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Duurzame bloemen bezorgen

Onze collectie

Orchidee | Single Flower

Orchidee | Single Flower
Witte orchidee

€17.95

Erkende duurzame bloemen laten bezorgen?

Al onze kwekers hebben het MPS-A+ keurmerk (Milieu Programma Sierteelt). Dat wil zeggen dat de bloemen milieubewust geteeld worden en de A+ kwalificatie betekent dat deze milieuvriendelijke teelt van hoge kwaliteit is. Duurzaam en fair trade werken is onze standaard. Op deze manier ben je niet de enige die blij wordt van een mooi boeket maar geldt dat voor iedereen in de keten, van kweker tot bloemist.  Een mooie bos bloemen is nog altijd de beste manier om een boodschap van genegenheid en waardering over te brengen. Laat Bloomique jouw duurzame bloemen bezorgen want wij bij ons krijgt je een eerlijk, uniek boeket, handgebonden met een persoonlijke touch. Onze vakkundige bloemisten maken er een origineel cadeau van; een cadeau dat uit het hart komt en niet van een lopende band.

Duurzame bloemen bezorgen in alle soorten

Wat wil je zeggen met jouw boeket? De symbolische waarde van een bos bloemen is groot. Elke kleur heeft een speciale betekenis, je kunt de uitleg lezen op deze website. In onze collectie tref je vast een bijzonder boeket duurzame bloemen bezorgen aan waarmee je jouw boodschap kunt overbrengen. Iedereen associeert de kleur rood met de liefde, maar weet je dat de kleur paars staat voor ernst en rouw? Paarse bloemen worden daarom vaak gebruikt in rouwboeketten. Onze collectie geef je vast inspiratie om een passend boeket te kiezen. Wij hebben een unieke collectie boeketten in alle soorten, maten en stijlen. Ook passen onze bloemen altijd perfect bij de tijd van het jaar.

Gratis duurzame bloemen bezorgen

Bloomique bezorgt jouw boeket gratis. De prijs die bij de boeketten staat is ook de prijs die je uiteindelijk betaalt. Bij ons geen onaangename verrassingen als je op 'afrekenen' klikt. Speciale verpakkingsdozen zorgen ervoor dat de duurzame bloemen bezorgen vers blijven tijdens de verzending en in perfecte staat bezorgd worden. Je krijgt van ons een '7-dagen-versgarantie'. Als jouw boeket niet aan de verwachtingen voldoet krijgt je gewoon een nieuw boeket. Dat is de 100% tevredenheidsgarantie die wij geven omdat we willen dat je tevreden bent. De bezorging is heel flexibel, je kunt zelf bepalen wanneer wij met ons boeket voor de deur staan. Met jouw boeket ga je iemand heel blij maken!