Groot boeket bloemen

Wil je een mooi groot boeket bloemen geven? Bloemen spreken hun eigen taal. Meestal willen we met een boeket onze genegenheid en waardering uiten. Ook in het digitale tijdperk is een groot boeket bloemen een gewaardeerd persoonlijk cadeau.

Groot boeket bloemen

Groot boeket bloemen voor elke gelegenheid!

Bloomique is de eerlijke en unieke online bloemist waar jouw groot boeket bloemen handgebonden wordt door vakkundige bloemisten. Aan elk boeket geven zij een unieke twist zodat het een origineel cadeau wordt. Een echt cadeau komt uit het hart en niet van een lopende band. Onze bloemen worden van pluk tot vaas met liefde verzorgd. Iedere bloem en ieder boeket van Bloomique heeft een eigen betekenis. Wat wil je zeggen met jouw groot boeket bloemen? In onze collectie tref je vast een mooie bos bloemen waarmee je de juiste boodschap kunt overbrengen. Elke kleur heeft een speciale betekenis en je kunt daar alles over lezen op deze website. Wij hebben een unieke collectie boeketten in alle soorten, maten en stijlen. Onze bloemen passen altijd perfect bij de tijd van het jaar.

Eerlijk groot boeket bloemen

Iedereen in de keten, van kwekerij tot bloemist, krijgt bij ons een eerlijke prijs. Al onze kwekers hebben het MPS-A+ keurmerk (Milieu Programma Sierteelt). De bloemen worden milieubewust geteeld. De A+ kwalificatie betekent dat deze milieuvriendelijke teelt van hoge kwaliteit is. Duurzaam en fair trade werken is onze standaard. Door op deze manier te werken garanderen wij je dat je niet de enige bent die gelukkig wordt van een groot boeket bloemen. Wij zijn dus op alle gebied een eerlijke online bloemist. Wij handelen alles correct af want wij zijn pas blij als je dat ook bent. Al onze boeketten hebben een persoonlijke touch omdat onze bloemisten ze dagelijks met de hand binden.

Gratis bezorging

Bloomique bezorgt jouw boeket bloemen gratis. De prijs die bij de boeketten staat is ook de prijs die je uiteindelijk betaalt. Bij ons geen onaangename verrassingen als je op 'afrekenen' klikt. Speciale verpakkingsdozen zorgen ervoor dat de bloemen vers blijven tijdens de verzending en in perfect staat bezorgd worden. Je krijgt van ons een '7-dagen-versgarantie'. Als jouw boeket bloemen niet aan de verwachtingen voldoet krijg je gewoon een nieuw boeket. Dat is de 100% tevredenheidsgarantie die wij geven omdat we er waarde aan hechten dat je tevreden bent. Onze bezorging is heel flexibel, je kunt namelijk zelf bepalen wanneer wij met ons boeket voor de deur staan. Met de mooie bos bloemen die je zorgvuldig heeft uitgekozen ga je iemand heel blij maken!