Grote bos bloemen bezorgen

Wil je een grote bos bloemen bezorgen? Een mooie bos bloemen is nog altijd de beste manier om een boodschap van waardering en genegenheid over te brengen. Je laat daarom een grote bos bloemen bezorgen bij iemand die je na aan het hart ligt. Bloomique is de eerlijke en unieke online bloemist die deze opdracht perfect kan uitvoeren. Een bos bloemen is nog altijd een gewaardeerd persoonlijk cadeau.

Grote bos bloemen bezorgen

Onze collectie

Orchidee | Single Flower

Orchidee | Single Flower
Witte orchidee

€17.95

Grote bos bloemen bezorgen met de hand gebonden!

Wil je iemand verrassen door een grote bos bloemen bezorgen? Als je bij ons online een bestelling plaatst dan zorgen onze vakkundige bloemisten voor een handgebonden boeket met een unieke twist zodat het een origineel cadeau wordt. Een cadeau dat uit het hart komt en niet van een lopende band. Iedere bloem en ieder boeket van Bloomique heeft een eigen betekenis. De symbolische waarde van een bos bloemen is groot. Wat wil je zeggen met jouw boeket? In onze collectie tref je vast het boeket aan waarmee je de juiste boodschap kunt overbrengen. Elke kleur heeft een speciale betekenis, je kunt er alles over lezen op deze website. Wij hebben een fraaie collectie boeketten in alle soorten, maten en stijlen. Onze bloemen passen altijd perfect bij de tijd van het jaar.

Eerlijke grote bos bloemen bezorgen

Iedereen in de keten, van kwekerij tot bloemist, krijgt bij ons een eerlijke prijs. Al onze kwekers hebben het MPS-A+ keurmerk (Milieu Programma Sierteelt). De bloemen worden milieubewust geteeld. De kwalificatie A+ betekent dat deze milieuvriendelijke teelt van hoge kwaliteit is. Duurzaam en fair trade werken is onze standaard. Door op deze manier te werken garanderen wij je dat je niet de enige bent die gelukkig wordt als je een grote bos bloemen bezorgen laat. Wij zijn op alle gebied een eerlijke bloemist. Als jouw boeket niet aan de verwachtingen voldoet krijg je gewoon een nieuw boeket. Dat is de 100% tevredenheidsgarantie die wij geven omdat we het belangrijk vinden dat je tevreden bent. Wij willen jouw opdracht perfect afhandelen want wij zijn pas blij als je dat ook bent!

Gratis bezorging

Bloomique bezorgt jouw bloemen gratis. De prijs die bij de boeketten staat is ook de prijs die je uiteindelijk betaalt. Bij ons geen onaangename verrassingen bij het afrekenen. Speciale verpakkingsdozen zorgen ervoor dat de bloemen vers blijven tijdens de verzending en in perfecte staat bezorgd worden. Je krijgt van ons een '7-dagen-versgarantie'. Onze bezorging is heel flexibel, je kunt namelijk zelf bepalen wanneer wij met ons boeket voor de deur staan. Bloomique maakt van bloemen weer een echt cadeau!