Mooi boeket bloemen bestellen

Bent u op zoek naar mooi boeket bloemen bestellen? Wilt u graag iemand verrassen met een mooi boeket bloemen bestellen? U kunt via onze webshop een mooi boeket bloemen bestellen. Wij kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan. Wij hebben een ruim en divers aanbod aan boeketten voor u klaar staan. Wij brengen namens u de bos bloemen op het juiste adres. Ieder boeket van Bloomique wordt persoonlijk overhandigd, tenzij diegene niet thuis is. Wij proberen dan het boeket bij de buren af te geven. Wij werken met verse bloemen en daardoor hebben wij ieder seizoen andere bloemen in ons assortiment. Ook bij speciale momenten, zoals Moederdag, Valentijnsdag en Kerst, zorgen wij voor unieke boeketten. Bij het selecteren van nieuwe boeketten wordt er rekening gehouden met de nieuwste trends op het gebied van bloemen. Zo vindt u bijvoorbeeld in het voorjaar de tulp terug in de boeketten en is de zonnebloem in de zomer onmisbaar.

Mooi boeket bloemen bestellen

Onze collectie

Liefroze tulpenboeket

Liefroze tulpenboeket

€29.50
Rose Pastel Pink - Rozenboeket

Rose Pastel Pink - Rozenboeket

€19.50

Mooi boeket bloemen bestellen bij Bloomique

Wilt u een mooi boeket bloemen bestellen? Bent u op zoek naar een boeket voor een speciale gelegenheid? Wij helpen u graag bij een mooi boeket bloemen bestellen. In ons assortiment vindt u speciale bloemen terug die bij verschillende gelegenheden passen. Mocht u twijfelen of bepaalde bloemen van een boeket bij de gelegenheid passen dan kunt u advies vragen aan ons. Wij zitten al jaren in het vak en weten als geen ander waar wij over praten. De bloemen van Bloomique komen altijd dagvers van onze vaste leveranciers. Hierdoor kunnen wij de garantie geven dat de bos bloemen zeven dagen mooi blijft op de vaas. U kunt er zelf ook voor zorgen dat een boeket extra lang mee gaat. Snijd bijvoorbeeld de bloemen altijd schuin af en vergeet ook niet het blad wat onder water komt te staan te verwijderen. Dit voorkomt dat de bladeren gaan rotten in het water.

Mooi boeket bloemen bestellen, online en snel geregeld!

Bestelt u de bloemen voor 15:00 uur, dan kunnen de bloemen morgen al bezorgd worden. Wij bezorgen niet op zondagen en maandagen. Houdt hier rekening mee als u bij ons boeketten bestelt. U kunt wel een bestelling voor over een paar dagen bij ons plaatsen. Wij zorgen dat het op de juiste dag bezorgd wordt. Wilt u graag meer informatie over bepaalde bloemen ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze bloemen en de verzorging daarvan. Daarnaast zijn al onze bloemen ‘eerlijke’ bloemen. Dit houdt in dat alle bloemen het keurmerk MPS-A+ dragen. Hier staat duurzaamheid en fairtrade centraal.