Mooie boeketten

Zoek je een online bloemist voor unieke mooie boeketten? Met bloemen kun je van alles zeggen. Meestal willen we met een boeket onze genegenheid en waardering uiten. Ontdek de nieuwe manier van bloemen bezorgen door online een bestelling te plaatsen. Bloomique biedt mooie boeketten met een unieke versgarantie!

Mooie boeketten

Mooie boeketten zijn onze passie!

Bloomique is de eerlijke en unieke online bloemist waar de mooie boeketten handgebonden worden door vakkundige bloemisten. Aan elke bos bloemen geven zij een unieke twist zodat het een origineel cadeau wordt; een cadeau dat uit het hart komt en niet van een lopende band. Onze bloemen worden van pluk tot vaas met liefde verzorgd. Alle bloemen en alle mooie boeketten van Bloomique hebben een eigen betekenis. De symbolische waarde van een bos bloemen is groot. Wat wil je zeggen met jouw boeket? In onze collectie tref je vast een mooie bos bloemen aan waarmee je jouw boodschap kunt overbrengen. Wist je dat elke kleur een speciale betekenis heeft? Je kunt er alles over lezen op deze website. Wij hebben een unieke collectie boeketten in alle soorten, maten en stijlen. Onze bloemen passen altijd perfect bij de tijd van het jaar.

Eerlijke mooie boeketten

Iedereen in de keten, van kweker tot bloemist, krijgt bij ons een eerlijke prijs. Al onze kwekers hebben het MPS-A+ keurmerk (Milieu Programma Sierteelt). De bloemen worden milieubewust geteeld. De A+ kwalificatie betekent dat deze milieuvriendelijke teelt van hoge kwaliteit is. Duurzaam en fair trade werken is onze standaard. Door op deze manier te werken garanderen wij je dat je niet de enige bent die gelukkig wordt van mooie boeketten bloemen. Wij zijn dus op alle gebied een eerlijke bloemist. Wij richten ons op een perfecte afhandeling want wij zijn pas blij als je dat ook bent. Al onze boeketten hebben een persoonlijke touch want alle boeketten worden dagelijks met de hand gebonden.

Gratis bezorging van mooie boeketten

Speciale verpakkingsdozen zorgen ervoor dat de mooie boeketten  vers blijven tijdens de verzending en in voortreffelijke staat bij jou bezorgd worden. Je krijgt van ons een '7-dagen-versgarantie'. Als jouw bos bloemen niet aan de verwachtingen voldoet dan krijg je gewoon een nieuw boeket. Dat is de 100% tevredenheidsgarantie die wij geven omdat wij het belangrijk vinden dat je tevreden bent. Bloomique maakt unieke kwaliteitsboeketten die gratis bezorgd worden. De prijs die bij de boeketten staat is ook de prijs die je uiteindelijk betaalt. Onze bezorging is heel flexibel, je kunt zelf bepalen wanneer wij met ons boeket voor de deur staan. Je gaat met jouw boeket iemand heel blij maken!