Plukboeket bestellen

Wil je een plukboeket bestellen? Een plukboeket is dé bloementrend van dit moment. Een plukboeket kenmerkt zich door de losse stijl veelal in bonte kleuren. Bij Blooomique, de eerlijke en unieke online bloemist, kun je een handgebonden plukboeket bestellen. Ontdek de nieuwe manier van bloemen bezorgen door online jouw bloemen te bestellen. Met bloemen wordt al eeuwenlang een boodschap van genegenheid en waardering overgebracht.

Plukboeket bestellen

Een plukboeket, altijd het beste cadeau!

Een bloemetje geven? Wil je een plukboeket bestellen? Ook in het digitale tijdperk is een mooi boeket een gewaardeerd persoonlijk cadeau. Onze vakkundige bloemisten geven aan elk boeket een unieke twist zodat het een origineel cadeau wordt. Een echt cadeau komt namelijk uit het hart en niet van een lopende band. Onze bloemen worden van pluk tot vaas met liefde verzorgd. Elk boeket heeft een eigen betekenis. Wat wil je zeggen met jouw boeket? In onze collectie tref je mooie plukboeketten aan waarmee je de juiste boodschap kunt overbrengen. Wat dacht je van een boeket met de naam 'plukje geluk' of 'plukfestijn'? Er zijn nog meer fraaie plukboeketten in alle soorten, maten en stijlen. Onze bloemen passen altijd perfect bij de tijd van het jaar.

Eerlijk plukboeket bestellen

Iedereen in de keten, van kwekerij tot bloemist, krijgt bij ons een eerlijke prijs. Al onze kwekers hebben het MPS-A+ keurmerk (Milieu Programma Sierteelt). De bloemen worden milieubewust geteeld. De A+ kwalificatie betekent dat deze milieuvriendelijke teelt van hoge kwaliteit is. Duurzaam en fair trade werken is onze standaard. Door op deze manier te werken garanderen wij je dat je niet de enige bent die gelukkig wordt van een plukboeket bestellen. Wij zijn op alle gebied een eerlijke online bloemist. Wij richten ons op een correcte afhandeling want wij zijn pas blij als jij dat ook bent. Als onze boeketten hebben een persoonlijke touch omdat ze door onze bloemisten dagelijks met de hand gebonden worden.

Gratis bezorging

Bloomique bezorgt jouw plukboeket gratis. De prijs die bij de boeketten staat is ook de prijs die je uiteindelijk betaalt. Bij ons geen onaangename verrassingen als je op 'afrekenen' klikt. Speciale verpakkingsdozen zorgen ervoor dat de bloemen vers blijven tijdens de verzending en in perfecte staat bezorgd worden. Je krijgt van ons een '7-dagen-versgarantie'. Als jouw boeket bloemen niet aan de verwachtingen voldoet dan krijg je gewoon een nieuw boeket. Dat is de 100% tevredenheidsgarantie die wij geven omdat we er waarde aan hechten dat je tevreden bent. De bezorging is heel flexibel, je kunt zelf bepalen wanneer wij met ons boeket voor de deur staan.