Verse bloemen

Op zoek naar verse bloemen? Met bloemen wordt al eeuwenlang een boodschap van genegenheid en waardering overgebracht. Ook in het digitale tijdperk is een bos bloemen een gewaardeerd persoonlijk cadeau. Je wilt online verse bloemen bestellen maar je wilt zeker weten dat de bloemen vers zijn.

Verse bloemen

Verse bloemen met onze '7-dagen-versgarantie'

Bij Bloomique, de eerlijke en unieke online bloemist, wordt alleen met verse bloemen gewerkt. Onze bloemen komen vers van het land en er geldt bij ons een '7-dagen-versgarantie'. Onze boeketten worden handgebonden door vakkundige bloemisten. Zij geven aan elke bos bloemen een unieke twist zodat het een origineel cadeau wordt. Een echt cadeau komt uit het hart en niet van een lopende band. Bij Bloomique heeft iedere bloem en ieder boeket een eigen betekenis. De symbolische waarde van een bos verse bloemen is groot. Je kunt met een boeket veel zeggen. Elke kleur heeft een speciale betekenis, je kunt de uitleg lezen op deze website. In onze collectie tref je vast een mooie bos bloemen aan waarmee u de juiste boodschap kunt overbrengen. Wij hebben een unieke collectie boeketten in alle soorten, maten en stijlen. Onze bloemen passen altijd perfect bij de tijd van het jaar.

Eerlijke verse bloemen

Iedereen in de keten, van kweker tot bloemist, krijgt bij ons een eerlijke prijs. Al onze kwekers hebben het MPS-A+ keurmerk (Milieu Programma Sierteelt). De bloemen worden milieubewust geteeld. De A+ kwalificatie betekent dat deze milieuvriendelijke teelt van hoge kwaliteit is. Duurzaam en fair trade werken is onze standaard. Door op deze manier te werken garanderen wij je dat je niet de enige bent die gelukkig wordt van een bos verse bloemen. Wij zijn op alle gebied een eerlijke bloemist.

Gratis bezorging verse bloemen

Bloomique bezorgt jouw boeketten gratis. De prijs die bij de boeketten staat is ook de prijs die je uiteindelijk betaalt. Bij ons geen onaangename verrassingen als je op 'afrekenen' klikt. Speciale verpakkingsdozen zorgen ervoor dat de bloemen vers blijven tijdens de verzending en in perfecte staat afgeleverd worden. Wij garanderen dat de bloemen minimaal 7 dagen op de vaas blijven staan. Onze bezorging is heel flexibel. Als je ons laat weten wanneer wij voor de deur moeten staan dan leveren wij op de geplande tijd de verse bloemen af. Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie. Als het boeket niet aan de verwachtingen voldoet dan krijg je van ons gewoon een nieuw boeket. Wij handelen jouw bestelling perfect af en zorgen ervoor dat er iemand heel blij gaat worden met jouw bloemen.