Verse bloemen bestellen

Wil je verse bloemen bestellen? Met bloemen wordt al eeuwenlang een boodschap van genegenheid en waardering overgebracht. Ook in het digitale tijdperk is een bos bloemen een gewaardeerd persoonlijk cadeau. Je wilt online verse bloemen bestellen en zoekt een ervaren bloemist. Bij Bloomique, de eerlijke en unieke online bloemist, werken vakkundige bloemisten.

Verse bloemen bestellen

Onze collectie

Leven in de brouwerij

Leven in de brouwerij

Kleur op tafel

Kleur op tafel

'n Kleurrijke binnenkomer

'n Kleurrijke binnenkomer

De 7-dagen-versgarantie van Bloomique!

Wil je échte verse bloemen bestellen? Onze bloemen komen vers van het land en er geldt bij ons een '7-dagen-versgarantie'. Je kunt bij ons dus rustig jouw verse bloemen bestellen. Onze boeketten worden dagelijks handgebonden door onze bloemisten en zij geven aan elke bos een unieke twist zodat het een origineel cadeau wordt. Een echt cadeau komt uit het hart en niet van een lopende band. Bij Bloomique heeft iedere bloem en ieder boeket een eigen betekenis. Je kunt met een boeket veel zeggen. De symbolische waarde van bloemen is groot. Wist je dat elke kleur een speciale betekenis heeft? De uitleg kun je lezen op deze website. In onze collectie tref je vast een mooie bos bloemen aan waarmee u de juiste boodschap kunt overbrengen. Wij hebben een unieke collectie boeketten in alle soorten, maten en stijlen. Onze bloemen passen altijd perfect bij de tijd van het jaar.

Eerlijke verse bloemen bestellen

Iedereen in de keten, van kweker tot bloemist, krijgt bij ons een eerlijke prijs. Al onze kwekers hebben het MPS-A+ keurmerk (Milieu Programma Sierteelt). De bloemen worden milieubewust geteeld. De kwalificatie A+ betekent dat deze milieuvriendelijke teelt van hoge kwaliteit is. Duurzaam en fair trade werken is onze standaard. Door op deze manier te werken garanderen wij je dat je niet de enige bent die gelukkig wordt van een bos verse bloemen bestellen. Wij zijn op alle gebied een eerlijke bloemist. Als jouw boeket niet aan de verwachtingen voldoet krijg je gewoon een nieuw boeket. Dat is de 100% tevredenheidsgarantie die wij geven omdat we het belangrijk vinden dat je tevreden bent.

Gratis bezorging verse bloemen bestellen

Bloomique bezorgt jouw bloemen gratis. De prijs die bij de boeketten staat is ook de prijs die je uiteindelijk betaalt. Bij ons geen onaangename verrassingen bij het afrekenen. Speciale verpakkingsdozen zorgen ervoor dat jouw verse bloemen bestellen vers blijven tijdens de verzending en in perfecte staat bezorgd worden. Je krijgt van ons een '7-dagen-versgarantie'. Onze bezorging is heel flexibel, je kunt namelijk zelf bepalen wanneer wij met ons boeket voor de deur staan. Bloomique maakt van een bos bloemen weer een echt cadeau!