Verse bloemen bezorgen

Wil je verse bloemen bezorgen? Een mooie bos bloemen is nog altijd de beste manier om een boodschap van genegenheid en waardering over te brengen. Ook in het digitale tijdperk is een bos bloemen een persoonlijk cadeau dat zeer gewaardeerd wordt. Het liefst laat je een ervaren online bloemist jouw verse bloemen bezorgen. Dan ben je bij Bloomique, de eerlijke en unieke online bloemist, aan het juiste adres.

Verse bloemen bezorgen

Onze collectie

Leven in de brouwerij

Leven in de brouwerij

Orchidee | Single Flower

Orchidee | Single Flower
Witte orchidee

Kleur op tafel

Kleur op tafel

Échte verse bloemen met onze '7-dagen-versgarantie'

Bij ons wordt alleen met verse bloemen gewerkt die zo van het land komen. Er geldt bij ons een '7-dagen-versgarantie'. Onze boeketten worden handgebonden door vakkundige bloemisten. Zij geven aan elke bos bloemen een unieke twist zodat het een origineel cadeau wordt. Een echt cadeau komt uit het hart en niet van een lopende band. Bij Bloomique heeft iedere bloem en ieder boeket een eigen betekenis. De symbolische waarde van een bos bloemen is groot. Je kunt met een boeket veel zeggen want bloemen spreken hun eigen taal. Elke kleur heeft een speciale betekenis, je kunt de uitleg elders op deze website lezen. In onze collectie treft u vast een mooie bos bloemen aan waarmee je de juiste boodschap kunt overbrengen. Wij hebben een unieke collectie boeketten in alle soorten, maten en stijlen. Onze bloemen passen altijd perfect bij de tijd van het jaar.

Gratis uw verse bloemen bezorgen

Op zoek naar een bloemist die échte verse bloemen bezorgen kan? Iedereen in de keten, van kweker tot bloemist, krijgt bij ons een eerlijke prijs. Al onze kwekers hebben het MPS-A+ keurmerk (Milieu Programma Sierteelt). De bloemen worden milieubewust geteeld. De kwalificatie A+ betekent dat deze milieuvriendelijke teelt van hoge kwaliteit is. Duurzaam en fair trade werken is onze standaard. Door op deze manier te werken garanderen wij je dat je niet de enige bent die gelukkig wordt van verse bloemen bezorgen. Wij zijn op alle gebied een eerlijke bloemist. Als jouw boeket niet aan de verwachtingen voldoet krijg je van ons gewoon een nieuw boeket. Dat is de 100% tevredenheidsgarantie die wij geven omdat wij het belangrijk vinden dat je tevreden bent. Bloomique bezorgt jouw boeketten gratis. De prijs die bij de boeketten staat is ook de prijs die je uiteindelijk betaalt. Bij ons geen onaangename verrassingen bij het afrekenen. Speciale verpakkingsdozen zorgen ervoor dat de bloemen minimaal 7 dagen op de vaas blijven staan. Onze bezorging is heel flexibel. Als je ons laat weten wanneer wij voor de deur moeten staan dan leveren wij jouw bloemen op de geplande tijd. Wij handelen jouw bestelling perfect af. Bloomique maakt van een bos bloemen weer een echt cadeau!