Verse bloemen bezorgen

Bent u op zoek naar een bedrijf voor verse bloemen bezorgen ? Dan bent u bij Bloomique aan het juiste adres. Bij ons kunt u zelf beslissen op welke dag wij het boeket komen leveren. Bestelt u op een werkdag voor 15:00 uur dan kan dit boeket al op de volgende dag bij u bezorgd worden. Doet u een bestelling op vrijdag na 15:00 uur dan is de eerste mogelijkheid de dinsdag daarop. Wij bezorgen niet op zondagen en maandagen. Wilt u nu al een bestelling doen voor over twee weken? Wilt u verse bloemen bezorgen bij een vriend(in)? U kunt bij ons vooruit een bezorgmoment plannen, zodat het boeket sowieso op tijd komt. Wij bezorgen wekelijks van dinsdag tot en met zaterdag. De boeketten worden op de dag dat wij met u hebben afgesproken bezorgd.

Verse bloemen bezorgen

Onze collectie

Orchidee | Single Flower

Orchidee | Single Flower
Witte orchidee

€17.95

Verse bloemen bezorgen bij Bloomique

Wilt u verse bloemen bezorgen? Wilt u graag een bosje bloemen bezorgen bij een bedrijf, ziekenhuis of rouwcentrum? Wij zorgen ervoor dat het boeket bij het juiste adres aankomt. Om het onze koerier makkelijker te maken vragen wij u om bij ‘opmerkingen’ te vermelden om wat voor instantie het gaat. Zo kunnen wij rekening houden met de eventuele openingstijden. Als het bijvoorbeeld een ziekenhuis betreft weten wij graag op welke afdeling het is. Sommige bloemen en planten zijn op bepaalde afdelingen verboden. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die er allemaal zijn? Bij Bloomique kunt u snel en voordelig uw verse bloemen bezorgen.

Verse bloemen bezorgen in speciale verpakkingen

Wij werken alleen met verse bloemen bezorgen. Om deze verse bloemen zo lang mogelijk vers te houden, werken wij met speciale verpakkingsdozen. Deze zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de bloemen in perfecte staat aankomen bij u. Hierin is een voedend en hydraterend zakje geplaatst. Dit zakje zorgt ervoor dat de bloemen niet beschadigen en netjes beschermd vervoerd worden. Als u op het moment van bezorgen niet thuis bent, geven wij de bos bloemen af bij de buren en doen wij een kaartje bij u in de brievenbus.

Verse bloemen bezorgen verwerkt in boeketten

Bent u helemaal verliefd geworden op dat ene mooie boeket? U kunt makkelijk en snel een bestelling plaatsen via de webshop. Zo kunt u uw bos bloemen al de volgende dag ontvangen. Na het kiezen van het boeket kunt u de benodigde informatie voor ons invullen. Is het boeket niet helemaal naar wens en wilt u het boeket annuleren? Dit kan tot 12:00 uur op de dag van bezorging. Het is ook mogelijk om het boeket anoniem te versturen. Heeft u ons ruime aanbod aan verse boeketten al gezien?