Kamerplanten
Filteren
Filteren
KenmerkenUitleg
Type plantUitleg
SoortUitleg
BloeikleurUitleg
WaterbehoefteUitleg
StandplaatsUitleg
RuimteUitleg
PotmaatUitleg
AfmetingUitleg
Prijs
tot

Kamerplanten

Zoek je naar stoere kamerplanten op stam of een rustgevende bonsai? Bekijk onze binnenplanten van kwaliteit met duidelijk verzorgingsadvies en geniet van snelle levering. Kijk rustig rond en vind jouw match!

Portulacaria Afra 'Variegata'
15-25 cm
10,5 cm
9,95
 Leverbaar
Drakenbloedboom Bicolor S
Dracaena Bicolor
20-30 cm
8 cm
5,95
 Leverbaar
Palmlelie S
Yucca Elephantipes
35-45 cm
12 cm
7,95
 Leverbaar
Blauwvaren
Phlebodium Blue Star
30 cm
12 cm
8,95
 Leverbaar
Trompetbekerplant
Sarracenia 'Juthatip Soper'
10 cm
12 cm
12,95
 Leverbaar
Mini Peperomia Rosso - P7H11
Peperomia
10-15 cm
7 cm
6,95
 Leverbaar
Schildpadplant
Callisia Repens
15-20 cm
12 cm
19,95
 Leverbaar
Scindapsus Aureum
Epipremnum Aureum
25-30 cm
17 cm
18,95
 Leverbaar
3x Luchtplantjes in glazen potjes
Tillandsia
10 cm
7 cm
25,95
 Leverbaar
10x Luchtplantjes Gemengd
Tillandsia
5 cm
35,95
 Leverbaar
Aloë Zebrina 'Dannyz'
15-20 cm
10,5 cm
11,95
 Leverbaar
3x XL groene kamerplanten mix
25-60 cm
17 cm
62,95
 Leverbaar
Pauwenplant Oranje - P14H50
Calathea Candela
40-45 cm
14 cm
22,95
 Leverbaar
Vrouwentong
Sansevieria Moonshine
30-35 cm
9 cm
9,95
 Leverbaar
Vrouwentong
Sansevieria Zeylanica
30-35 cm
9 cm
9,95
 Leverbaar
Vrouwentong
Sansevieria Black Coral
65 cm
17 cm
21,95
 Leverbaar
Vrouwentong
Sansevieria Black Coral
30-35 cm
9 cm
9,95
 Leverbaar
Orchidee Wit 1-tak
Phalaenopsis Princessa
40-50 cm
9 cm
10,95
 Leverbaar

Alle soorten kamerplanten vind je bij Bloomique!

Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale kamerplant. Ben je bijvoorbeeld niet zo vaak thuis? Dan hebben we een uitgebreid aanbod van makkelijke kamerplanten voor je. Is het verzorgen van kamerplanten voor jou geen probleem en kan jouw interieur nog wel wat meer groen gebruiken, dan ben je hier ook op het juiste adres. Je vindt hier een overzichtelijk aanbod van allerlei soorten kamerplanten. Kijk dus rustig rond en vind jouw match!

Planten voor ieder interieur

Met planten breng je iedere leefomgeving tot leven. Voor ieder interieur is er wel een passende plant. Zo hebben we palmplanten die zorgen voor een tropische uitstraling in huis. Of wat dacht je van de stijlvolle lepelplant die geliefd is op kantoor. Met bloeiende kamerplanten zorg je voor nog meer kleur in huis. We hebben een brede selectie van mooie kamerplanten die zich overal thuis voelen. 

De juiste kamerplant voor ieder plekje in huis

Je hebt vast wel een plekje in huis waar niets lijkt te kunnen groeien. Geen probleem! Bij ons ga je gegarandeerd een mooie kamerplant vinden die perfect past op die plek. Zo zijn er een hoop die het prima doen in de schaduw of met weinig licht zoals onze vleesetende kamerplanten.

Kamerplanten zorgen voor een gezonde omgeving

Dat planten voor zuurstof zorgen is niets nieuws. Luchtzuiverende kamerplanten gaan nog een stapje verder en verwijderen schadelijke stoffen uit de lucht. Ze zorgen dus voor een beter binnenklimaat. Dat doen kamerplanten overigens ook omdat ze de luchtvochtigheid in huis reguleren. Hierdoor heb jij minder kans op keelpijn of een verstopte neus. Zet dus een paar kamerplanten in de woonkamer en blijf lekker gezond.

Productief aan de slag 

Of je nu thuis of op kantoor werkt, planten helpen je om productief te blijven. Je doet er jezelf en je collega’s dus een plezier mee. Het is bewezen dat een omgeving met binnenplanten de productiviteit en concentratie verhoogd. Geen slechte keuze dus om je thuiswerkplek of kantoor te vergroenen. Het verzorgen van kamerplanten helpt tevens je bloeddruk te verlagen. Hierdoor kun je kalm en gefocust verder werken. 

Waarom wij van kamerplanten houden

Er zijn genoeg redenen om huisplanten te houden. Ze zorgen voor een gezond binnenklimaat, een stijlvol interieur en een fijne werkomgeving. Wat ons betreft kan iedere kamer in Nederland wel een plant gebruiken. Wij zorgen daarom voor goedkope kamerplanten van kwaliteit, die je eenvoudig thuis kunt laten bezorgen. Je krijgt een duidelijk advies over hoe je jouw kamerplant verzorgen kan, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Bij Bloomique geniet je van een aangename service en een simpel bestelproces.