Chinese Evergreen
Chinese Evergreen
Chinese Evergreen
Chinese Evergreen
Chinese Evergreen
Chinese Evergreen

Chinese Evergreen

Aglaonema Diamond Bay

21,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Een luchtzuiverende plant met twee prachtige kleuren. Ieder blad heeft een unieke tekening.
Luchtzuiverend
Makkelijk te verzorgen
Tropisch gevoel

Kies de gewenste hoogte

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Chinese Evergreen
Chinese Evergreen
Chinese Evergreen
 Leverbaar
21,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Beschutte plek
    De Aglaonema is van nature gewend om in het regenwoud te staan, verschuild onder andere planten. De plant kan dus zowel tegen zonlicht en schaduw maar hij staat het liefst in de schaduw.
  • Niet te veel water geven
    De Aglaonema heeft niet veel water nodig. Geef de plant een water zodra de grond droog aanvoelt. Doe dit in kleine beetjes, zo slaat de plant dit gemakkelijker op. Zorg er voor dat de wortels niet in het water staan. In de zomer blijft de plant het mooist als de grond lichtvochtig blijft.
  • Weinig aandacht nodig
    De Aglaonema heeft niet heel veel onderhoud nodig, in de zomer 1 keer per maand wat extra plantenvoeding. Om de 2 jaar verpotten naar een grotere pot. Als de bladeren geel worden staat hij te dicht bij het raam. Als de onderste bladeren bruin kleuren heeft het te weinig water gekregen en als de punten van de bladeren bruin kleuren heeft het te veel water gekregen. Snoeien is niet echt nodig want het is een sterke plant.
Over Chinese Evergreen
De Aglaonema ‘Diamond Bay’ is een kamerplant met decoratieve tweekleurige bladeren. Een zilvergrijs centrum met een strakke afscheiding en een donkergroene rand. De grote bladeren van deze plant zijn niet alleen mooi maar hebben nog een belangrijke andere functie. Een aglaonema plant is namelijk een luchtzuiverende plant. Dit betekent dat schadelijke chemische stoffen uit de lucht gefilterd worden. Via het blad neemt deze plant ze op om ze vervolgens in de wortels af te breken. Oorspronkelijk komen aglaonema planten uit Zuidoost-Azië, met name in Indonesië. Je komt deze planten tegen in de jungle onder het bladerdak van reusachtige bomen. Deze plant kan dus prima overweg met een schaduwrijk plekje in huis. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Chinese Evergreen
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!