2 planten
Aloe Vera
Aloe Vera
Aloe Vera

Aloe Vera

Aloe Vera Barbadensis

19,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Misschien wel de makkelijkste om te verzorgen. Een hippe kamerplant met een luchtzuiverende werking.
Makkelijk te onderhouden
Kan tegen droogtes
Luchtzuiverend

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Aloe Vera
Aloe Vera
Aloe Vera
 Leverbaar
19,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Indirect daglicht
  De Aloe vera staat het liefst half in de schaduw, al kan het ook wel tegen de zon. In de zomer kan de plant namelijk buiten staan maar het moet niet te koud worden. Laat de plant thuis eerst wennen in de schaduw en daarna kan je hem zetten waar je wil.
 • Niet te veel water geven
  De Aloe vera heeft maar weinig water nodig. De plant slaat het water op in de bladeren waardoor de plant enkel water nodig heeft wanneer de aarde droog is. In de zomer zal dat 1 keer per week zijn en in de winter maar 1 keer per maand. Als de bladeren bruin en zacht worden, heeft de plant te veel water gekregen.
 • Weinig aandacht nodig
  De Aloe Vera staat er om bekend dat het een gemakkelijke plant is in de onderhoud. Toch is het een snelle groeier waardoor hij eens in de twee jaar een grotere pot nodig heeft, inclusief verse potgrond. Als er een stuk afbreekt, hersteld de plant zichzelf weer.
 • Botanische naam
  Aloë Barbadensis
 • Top-tip
  De sappen van de Aloe Vera hebben heel veel voordelen. Het zit in veel crèmepjes en hij geeft een verkoelend effect.
 • Leveringshoogte
  20-25 cm, 25-30 cm
 • Potmaat
  10,5 cm, 12 cm
 • Volgroeide hoogte
  60 cm
 • Luchtzuiverend
  De Aloe vera is zeer luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Deze zeker zit in de top 5 makkelijkste planten, zó easy.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Aloe vera is giftig. Voornamelijk voor dieren, het kan lusteloosheid, diarree en braken veroorzaken.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Aloe Vera
Aloë vera is sinds mensenheugenis geliefd om zijn genezende werking. Naast dat deze plant een veel gewenste toevoeging is in drankjes en cosmetica, is het goed om Aloë vera in huis te hebben. Uit de schoneluchtstudie van NASA is namelijk gebleken dat deze plant een luchtzuiverende werking heeft. Veelvoorkomende schadelijke stoffen in huis zoals formaldehyde en benzeen worden door Aloë vera geabsorbeerd en afgebroken. Deze kamerplant zorgt voor een gezonde lucht in huis en daar hoef je vrij weinig voor te doen. Hij is namelijk zeer eenvoudig te onderhouden. Een succulent die zijn origine in de woestijn kent en met zijn geleiachtige bladeren een flinke hoeveelheid water kan opslaan. Met zijn stekelige uiterlijk profileert hij zich tevens tot een stoere aanvulling op jouw interieur. Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal ingericht zijn voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.
Over Aloe Vera
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!