Flamingoplant Rood P12H45
Flamingoplant Rood P12H45
Flamingoplant Rood P12H45
Flamingoplant Rood P12H45

Flamingoplant Rood P12H45

Anthurium Aristo

12,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze fleurige plant staat het hele jaar in bloei én hij heeft maar weinig onderhoud nodig.
Onderhoudsarm
Bloeit het hele jaar
Verbruikt weinig water

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Flamingoplant Rood P12H45
Flamingoplant Rood P12H45
Flamingoplant Rood P12H45
 Leverbaar
12,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Indirect daglicht
  Twijfel of je de Anthurium op de juiste plek hebt gezet? Kijk hierbij naar de bladeren. Zijn de bladeren donker groen, heeft de Anthurium te weinig licht. Heeft de Anthurium bruine vlekken op zijn bladeren, ontvangt hij teveel licht.
 • Gemiddeld water geven
  De Anthurium gebruikt niet heel veel water, maar het is aan te raden om de grond licht vochtig te houden. In de zomer heeft de plant meer water nodig dan in de winter. Als er teveel water is gegeven kunnen er bruine vlekken ontstaan op de bladeren.
 • Weinig aandacht nodig
  De plant verbruikt weinig water. In de zomer wat meer dan in de winter. Zorg ervoor dat de grond lichtelijk vochtig blijft en zet hem in een lichte standplaats zonder direct zonlicht. Mocht je niet zeker zijn of je de juiste standplaats hebt gekozen, kijk dan naar de bladeren. Als de bladeren na een tijdje geel verkleuren betekent dit dat de anthurium te veel licht ontvangt. Kleuren ze eerder donkergroen dan heeft hij meer licht nodig.
 • Botanische naam
  Anthurium andreanum 'Aristo'
 • Top-tip
  De kleurrijke topper doet het ook goed als snijbloem. Zorg dat je hem voorzichtig afknipt of afsnijd, zet hem daarna in vers water.
 • Leveringshoogte
  45-50 cm
 • Potmaat
  12 cm
 • Volgroeide hoogte
  80 cm
 • Luchtzuiverend
  De Anthurium is luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Vraagt niet veel om aandacht
 • Huis- en baby vriendelijk?
  Het jonge blad en de kolven van de Anthurium zijn licht giftig. Misselijkheid kan hiervan het gevolg zijn. Plaats de planten altijd buiten bereik van kinderen en huisdieren.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Flamingoplant Rood P12H45
In een notendop De anthurium, ook wel bekend als flamingoplant, is een van de weinige planten die het hele jaar door bloemen blijft maken. Uit de bladvormige bloemen steekt een rechtopstaande pluim. Dit is waar de naam vandaan komt. De naam anthurium betekent namelijk vrij vertaald; staartbloem. Ook leuk; deze plant vereist weinig onderhoud. Er zijn niet veel bloeiende kamerplanten die zo eenvoudig te verzorgen zijn. Dit maakt het een perfecte kantoorplant. Het hele jaar door kun je genieten van deze prachtige bloemen, terwijl je er nauwelijks naar hoeft om te kijken. Die bloemen komen overigens in allerlei kleuren. Hier zie je de flamingoplant met rode bloemen. Alles op een rijtje - Een enkele flamingoplant met rode bloemen - De leveringshoogte van deze planten is 50 cm (incl. pot) - Geleverd in een kweekpot van 12 cm - Deze plant vereist weinig onderhoud! - Bloeit het hele jaar door Verzorging De plant verbruikt weinig water. In de zomer wat meer dan in de winter. Zorg ervoor dat de grond lichtelijk vochtig blijft en zet hem in een lichte standplaats zonder direct zonlicht. Mocht je niet zeker zijn of je de juiste standplaats hebt gekozen, kijk dan naar de bladeren. Als de bladeren na een tijdje geel verkleuren betekent dit dat de anthurium te veel licht ontvangt. Kleuren ze eerder donkergroen dan heeft hij meer licht nodig. Bloomique Bloemen en planten brengen de plaatsen waar we leven, pas echt tot leven. Het zijn aankopen of cadeau’s waar je geen genoeg van krijgt. Ons assortiment van kamer- en tuinplanten heeft voor ieder interieur en tuin een stijlvolle match. Een sfeervol thuis, dat is pas een fijn geschenk! Door altijd fair-trade te handelen garanderen we dat jij niet de enige bent die gelukkig wordt van onze bloemen en planten. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou! Iedere plant is uniek. De afbeeldingen die je hier ziet zijn van de verwachte resultaten wanneer de planten volgroeid zijn. Verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.
Over Flamingoplant Rood P12H45
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!