Flamingoplant Oranje
Flamingoplant Oranje
Flamingoplant Oranje

Flamingoplant Oranje

Anthurium Solara

17,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze fleurige plant staat het hele jaar in bloei én hij heeft maar weinig onderhoud nodig.
Onderhoudsarm
Bloeit het hele jaar
Verbruikt weinig water

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Flamingoplant Oranje
Flamingoplant Oranje
Flamingoplant Oranje
 Leverbaar
17,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Indirect daglicht
  Twijfel of je de Anthurium op de juiste plek hebt gezet? Kijk hierbij naar de bladeren. Zijn de bladeren donker groen, heeft de Anthurium te weinig licht. Heeft de Anthurium bruine vlekken op zijn bladeren, ontvangt hij teveel licht.
 • Gemiddeld water geven
  De Anthurium gebruikt niet heel veel water, maar het is aan te raden om de grond licht vochtig te houden. In de zomer heeft de plant meer water nodig dan in de winter. Als er teveel water is gegeven kunnen er bruine vlekken ontstaan op de bladeren.
 • Weinig aandacht nodig
  De plant verbruikt weinig water. In de zomer wat meer dan in de winter. Zorg ervoor dat de grond lichtelijk vochtig blijft en zet hem in een lichte standplaats zonder direct zonlicht. Mocht je niet zeker zijn of je de juiste standplaats hebt gekozen, kijk dan naar de bladeren. Als de bladeren na een tijdje geel verkleuren betekent dit dat de anthurium te veel licht ontvangt. Kleuren ze eerder donkergroen dan heeft hij meer licht nodig.
 • Botanische naam
  Anthurium andreanum 'Solara
 • Top-tip
  De kleurrijke topper doet het ook goed als snijbloem. Zorg dat je hem voorzichtig afknipt of afsnijd, zet hem daarna in vers water.
 • Leveringshoogte
  50-60 cm
 • Potmaat
  14 cm
 • Volgroeide hoogte
  80 cm
 • Luchtzuiverend
  De Anthurium is luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Vraagt niet veel om aandacht
 • Huis- en baby vriendelijk?
  Het jonge blad en de kolven van de Anthurium zijn licht giftig. Misselijkheid kan hiervan het gevolg zijn. Plaats de planten altijd buiten bereik van kinderen en huisdieren.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Flamingoplant Oranje
De anthurium, ook wel bekend als flamingoplant, is een van de weinige planten die het hele jaar door bloemen blijft maken. Uit de bladvormige bloemen steekt een rechtopstaande pluim. Dit is waar de naam vandaan komt. De naam anthurium betekent namelijk vrij vertaald; staartbloem. Ook leuk; deze plant vereist weinig onderhoud. Er zijn niet veel bloeiende kamerplanten die zo eenvoudig te verzorgen zijn. Dit maakt het een perfecte kantoorplant. Het hele jaar door kun je genieten van deze prachtige bloemen, terwijl je er nauwelijks naar hoeft om te kijken. Die bloemen komen overigens in allerlei kleuren. Hier zie je de flamingoplant met rode bloemen. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Flamingoplant Oranje
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!