Flamingoplant Jungle King
Flamingoplant Jungle King
Flamingoplant Jungle King
Flamingoplant Jungle King
Flamingoplant Jungle King
Flamingoplant Jungle King

Flamingoplant Jungle King

Anthurium Jungle King

19,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Dit is dé ideale badkamerplant. Hij houdt van een vochtige omgeving en heeft een zeer luchtzuiverend vermogen.
Badkamerplant
Zeer luchtzuiverend
Houdt van luchtvochtigheid

Kies de gewenste hoogte

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Flamingoplant Jungle King
Flamingoplant Jungle King
Flamingoplant Jungle King
 Leverbaar
19,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Indirect daglicht
  Veel indirect zonlicht is het favoriete licht van de Anthurium Jungle King. Dus zet hem zeker in de zomer niet direct achter het raam, maar in het late najaar en het vroege voorjaar is dat wel een mogelijkheid.
 • Gemiddeld water geven
  Zorg dat de plant altijd een lichtvochtige grond heeft. Dit kan je testen door je vinger in de aarde te steken en als de bovenste 2 cm droog zijn, kan je een scheutje water toevoegen. In de zomer zal de plant wat meer water nodig hebben dan in de winter.
 • Regelmatig aandacht nodig
  Je hoeft de Jungle King niet te snoeien voor zijn gezondheid. Maar je kan wel bladeren snoeien om hem in model te houden. Ook is het verstandig om dorre bladeren weg te knippen. Doe dit dan zo dichtmogelijk bij de grond van de plant. Verpot deze Anthurium eens in de 2 jaar. In de zomer ontvangt de plant graag om de week wat plantenvoeding om mooi te blijven.
 • Botanische naam
  Anthurium Jungle King
 • Top-tip
  Deze Koning komt direct vanuit Zuid Amerika naar jouw woning om daar een tropisch effect te leveren.
 • Leveringshoogte
  50-60 cm
 • Potmaat
  14 cm
 • Volgroeide hoogte
  70 cm
 • Luchtzuiverend
  De Anthurium is luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Laat hem lekker groeien in de badkamer.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  Het jonge blad en de kolven van de Anthurium zijn licht giftig. Misselijkheid kan hiervan het gevolg zijn. Plaats de planten altijd buiten bereik van kinderen en huisdieren.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Flamingoplant Jungle King
De Anthurium ellipticum ‘Jungle King’ heeft zijn roots in de regenwouden van Zuid-Amerika. De grote peddelvormige bladeren hebben zichtbare nerven en een donkergroene kleur. Als kamerplant zorgt hij gegarandeerd voor een tropische sfeer in huis. Naast een fijne sfeer kun je thuis ook rekenen op een tropische luchtkwaliteit. Deze plant heeft namelijk een goede luchtzuiverende capaciteit. Schadelijke stoffen die veelvoorkomend zijn in de meeste huishoudens, zoals ammoniak en xyleen, worden door deze plant geneutraliseerd. Zo kun je thuis genieten van een frisse omgeving. De ‘Jungle King’ houdt van een warme, luchtvochtige omgeving. Je kan hem dus prima in je badkamer zetten. Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal ingericht zijn voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.
Over Flamingoplant Jungle King
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!