Aralia Fabian
Aralia Fabian
Aralia Fabian
Aralia Fabian
Aralia Fabian

Aralia Fabian

Polyscias

13,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Een compact bloompje voor in ieder interieur. Hij blijft mooi recht omhoog groeien.
Blijft compact
Groeit omhoog
Topper in de badkamer

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Aralia Fabian
Aralia Fabian
Aralia Fabian
 Leverbaar
13,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Geen voorkeur qua licht
  De Aralia is niet veel eisend wat betreft standplaats. Hij kan in de donkere hoekjes van de kamer gaan staan, maar hij heeft ook licht nodig. Een plekje aan het raam op het noorden is prima. Kijk uit met een tochtplek, daar houdt de plan het niet van.
 • Gemiddeld water geven
  De grond van de Aralia moet altijd licht vochtig zijn. Geef telkens kleine scheutjes water, anders kunnen de wortels gaan rotten. De hoeveelheid water hangt ook af van de standplaats.
 • Weinig aandacht nodig
  De Aralia zou om de 2 jaar een nieuwe pot willen, met nieuwe potgrond. Snoeien kan als hij te hoog of breed wordt, doe dit in de herfst.
 • Botanische naam
  Polyscias scutellaria 'Fabian'
 • Top-tip
  Er zijn vele wegen naar Rome maar rechtdoor is het snelste. Precies wat deze plant doet, recht naar boven groeien.
 • Leveringshoogte
  40 cm, 60-70 cm
 • Potmaat
  12 cm, 17 cm
 • Volgroeide hoogte
  75 cm
 • Luchtzuiverend
  De Aralia is licht luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Laat hem lekker groeien
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Aralia is niet giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Aralia Fabian
Hier zie je de Polyscias scutellaria ‘Fabian’. Een klein boompje voor bij jou in huis! Oorspronkelijk groeit de Polyscias op eilanden in de Pacifische oceaan. In het wild worden deze bomen zo’n 2 - 6 meter hoog en zorgen ze met hun grote bladeren voor veel schaduw. Polyscias betekent dan ook ‘veel schaduw’ in het Grieks. ‘Fabian’ heeft echter een handiger formaat, zodat je binnenshuis ook van deze prachtboom kunt genieten. Deze compacte kamerplant heeft een dikke houten stam. Dit kleine, vertakkende boompje krijgt bladeren over de volledige lengte van zijn takken. Dit zorgt voor een fijne mix aan natuurlijke kleuren. De donkergroene bladeren hebben een leerachtig karakter en krullen enigszins naar buiten. Aangezien dit dwergboompje mooi recht en compact blijft, heb je zo een plekje gevonden in huis. Deze stoere blikvanger zorgt gegarandeerd voor sfeer in ieder interieur. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Aralia Fabian
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!