Aralia Fruticosa
Aralia Fruticosa
Aralia Fruticosa
Aralia Fruticosa
Aralia Fruticosa

Aralia Fruticosa

Polyscias

25,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Een compact bloompje voor in ieder interieur. Hij blijft mooi recht omhoog groeien.
Blijft compact
Groeit omhoog
Topper in de badkamer

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Aralia Fruticosa
Aralia Fruticosa
Aralia Fruticosa
 Leverbaar
25,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Beetje zon, beetje schaduw
  De Aralia is niet veel eisend wat betreft standplaats. Hij kan in de donkere hoekjes van de kamer gaan staan, maar hij heeft ook licht nodig. Een plekje aan het raam op het noorden is prima. Kijk uit met een tochtplek, daar houdt de plan het niet van.
 • Gemiddeld water geven
  De grond van de Aralia moet altijd licht vochtig zijn. Geef telkens kleine scheutjes water, anders kunnen de wortels gaan rotten. De hoeveelheid water hangt ook af van de standplaats.
 • Weinig aandacht nodig
  De Aralia zou om de 2 jaar een nieuwe pot willen, met nieuwe potgrond. Snoeien kan als hij te hoog of breed wordt, doe dit in de herfst.
 • Botanische naam
  Polyscias Fruticosa
 • Top-tip
  Wist je dat Polyscias "veel schaduw" betekent? Luister daarom goed naar zijn naam.
 • Leveringshoogte
  60 cm
 • Potmaat
  17 cm
 • Volgroeide hoogte
  100 cm
 • Luchtzuiverend
  De Aralia is licht luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  In de schaduw is bijna alles prima
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Aralia is niet giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Aralia Fruticosa
In deze mix zit de Polyscias fruticosa. Een klein boompje voor bij jou in huis! Oorspronkelijk groeit de Polyscias op eilanden in de Pacifische oceaan. In het wild worden deze bomen zo’n 2 - 6 meter hoog en zorgen ze met hun grote bladeren voor veel schaduw. Polyscias betekent dan ook ‘veel schaduw’ in het Grieks. Deze polyscias heeft echter een handiger formaat, zodat je binnenshuis ook van deze prachtboom kunt genieten. De Polyscias fruticosa staat ook bekend als de Ming Aralia. Hier zie je ook de Polyscias fruticosa. Een klein boompje voor bij jou in huis! De Polyscias fruticosa staat ook bekend als de Ming Aralia. Hij bestaat uit vele opwaarts-groeiende vertakkingen, waardoor het geheel eruit komt te zien als een groepje van meerdere bomen. Het heeft kleine, groene bladeren die zacht aanvoelen en helder van kleur zijn. Het gebladerte heeft wat weg van varenblad. Met dit artistieke binnenboompje krijgt je interieur een tropisch gevoel. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Aralia Fruticosa
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!