Goudpalm - P17H65
Goudpalm - P17H65
Goudpalm - P17H65

Goudpalm - P17H65

Areca Lutescens

20,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De dypsis, oftewel arecapalm, heeft een vol volume van geveerde bladeren in een lichtgroene kleur.
Brengt tropisch sfeertje
Meerdere palmpjes die bij elkaar groeien
Vol blad volume

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Goudpalm - P17H65
Goudpalm - P17H65
Goudpalm - P17H65
 Leverbaar
20,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Veel licht
  De dypsis verdraagt niet te lang direct zonlicht, maar wel veel licht. Daarom staat de palm het liefst voor een raam op het noorden. Als er alleen een raam op het zuiden is, plaats hem dan ongeveer drie meter van het raam.
 • Beetje bij beetje
  Regelmatig kleine beetjes water geven is beter dan ineens heel veel, omdat de grond een te grote hoeveelheid niet kan absorberen. Steek een vinger in de grond om te controleren of de grond vochtig aanvoelt. Bij een nieuwe huiskamerplant is het verstandig dit regelmatig te doen. Na enkele keren water geven, leer je vanzelf hoeveel jouw dypsis aan water verbruikt.
 • Niet te krapjes
  Het is verstandig deze plant niet te krap in de pot te laten staan. Dat voorkomt dat hij snel uitdroogt. Verpotten kan het beste in het voorjaar gebeuren en dat ongeveer eens in de twee jaar, zodat de aarde voedselrijk genoeg blijft.
 • Botanische naam
  Chrysalidocarpus lutescens
 • Top-tip
  Een droge lucht maakt de dypsis vatbaarder voor spint en wolluis, dus besproei de plant regelmatig met water om het te voorkomen.
 • Leveringshoogte
  30-40 cm, 40-45 cm, 50-60 cm, 60-65 cm, 90-100 cm cm, 100-110 cm, 130-140 cm, 150-160 cm
 • Potmaat
  9 cm, 12 cm, 14 cm, 17 cm, 19 cm, 21 cm, 24 cm, 27 cm
 • Volgroeide hoogte
  200 cm
 • Luchtzuiverend
  De dypsis is luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  Eenvoudig onderhoud. Verliest snel blad, maar maakt ook snel weer nieuw blad aan.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De dypsis arecapal is niet giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Goudpalm - P17H65
“De dypsis arecapalm wordt in Zuid-Amerika en in de vochtige tropen Zuidoost-Azië uit zaad opgekweekt en als jonge plant per zeevracht naar Nederland vervoerd. Zij bevatten vele smalle blaadjes, wat de palm veel blad volume geeft. Bovendien zijn goudpalmen luchtzuiverend. Naast dat hij erg mooi staat in je interieur is het dus ook nog eens een handige plant om in huis te hebben. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Goudpalm - P17H65
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!