Moedervaren in Hangpot
Moedervaren in Hangpot
Moedervaren in Hangpot

Moedervaren in Hangpot

Asplenium Parvati

22,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze tropische plangt met golvende bladeren hangt graag in de badkamer.
Hangplant
Urgan jungle proof
Glimmende blaadjes

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Moedervaren in Hangpot
Moedervaren in Hangpot
Moedervaren in Hangpot
 Leverbaar
22,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Indirect daglicht
  Hou de plant uit direct zonlicht. Bij te weinig licht wordt de plant flets en wat gelig. Als dit gebeurt, zet de plant dan op een lichtere plek.
 • Gemiddeld water geven
  Hou de aarde van de Asplenium licht vochtig. Het beste is om de plant twee keer per week water te geven. In de winter kan dit teruggebracht worden naar één keer. Geef altijd water aan de zijkant van de plant en niet tussen het blad door.
 • Veel aandacht nodig
  Laat de grond rond je vogelnestvaren niet volledig uitdrogen. Ze gedijen het best op een beschutte plek, uit de volle zon. Indirect zonlicht is het beste voor deze varens. Je kunt bladeren die uitgedroogd zijn wegsnoeien, zodat de vogelnestvaren zijn energie aan andere bladen besteden kan. Deze tropische plant houdt van luchtvochtigheid. Bespuit hem dus af en toe met een plantenspuit, om het tropische klimaat na te bootsen.
 • Botanische naam
  Asplenium dimorphum 'Parvati'
 • Top-tip
  Wil je een urban jungle? Dan kan deze plant absoluut niet ontbreken.
 • Leveringshoogte
  40-45 cm
 • Potmaat
  18 cm
 • Volgroeide hoogte
  150 cm
 • Luchtzuiverend
  De Asplenium is luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Hang hem in de badkamer en geef hem wekelijks water.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Asplenium is niet giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Moedervaren in Hangpot
Vanwege de uitwaartse groei is de Asplenium Parvati beter bekend als de vogelnestvaren. De glimmende, heldergroene bladeren groeien vanuit een centrale rozet. De bladeren zijn zwaardvormig en golvend. Het lijkt wel alsof deze plant gemaakt is om in een hangmand te plaatsen. De grote bladeren gaan namelijk in een mooie boog over de rand heen groeien. De nieuwe bladeren komen vanuit het centrum en groeien meer opwaarts. Dit zorgt voor een mooie, volle compositie. Een hangmand met een vogelnestvaren is een perfect toevoeging voor een binnenjungle. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Moedervaren in Hangpot
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!