Olifantspoot
Olifantspoot

Olifantspoot

Beaucarnea Recurvata

12,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Een stoere boom voor in huis die maar weinig onderhoud nodig heeft, hoe fijn!
Onderhoudsarm
Feestelijke uitstraling
Niet giftig

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Olifantspoot
Olifantspoot
Olifantspoot
 Leverbaar
12,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Zonnig plekje
  Zodra de plant te weinig licht krijgt zal de Beaucarnea geen nieuw blad aanmaken. Zorg voor een licht plek gedeeltelijk met direct zonlicht.
 • Niet te veel water geven
  De dikke stam waar de Beaucarnea om bekend staat, dient als opslagplek voor water. Hierdoor heeft de plant weinig water nodig. Als de grond echt droog aanvoelt, geef hem dan wat water.
 • Weinig aandacht nodig
  De verdikte stam van de olifantspoot slaat water op en groeit flesvormig verder. Deze plant heeft veel licht nodig maar zet hem niet in de volle zon. Laat de grond goed drogen alvorens je opnieuw water geeft. Er zit immers nog water in de stam. Al met al dus een zeer makkelijke kamerplant.
 • Botanische naam
  Beaucarnea nolina 'Recurvata'
 • Top-tip
  Deze flinke stam heeft een belangrijke functie, hij slaat namelijk water op. Dat betekent dat jij niet zo veel hoeft om te kijken naar de Beaucarnea.
 • Leveringshoogte
  35-40 cm
 • Potmaat
  12 cm
 • Volgroeide hoogte
  180 cm
 • Luchtzuiverend
  De Beaucarnea is niet luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Dit olifantje zorgt goed voor zichzelf.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Beaucarnea is niet giftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Olifantspoot
De Beaucarnea ken je misschien beter onder de naam Olifantspoot. Het is een stoere binnenboom met een flesvormige stam en een wilde bos gekrulde, lange bladeren. In tegenstelling tot olifanten komt de Beaucarnea niet uit Afrika of Azië, maar uit Amerika. In het wild zijn deze planten te vinden vanaf Californië tot in Guatemala. Deze exotische plant is populair vanwege het ruwe uiterlijk. Het is een stoere toevoeging voor je interieur. Na een poosje kunnen de bladeren gaan vertakken waardoor je uiteindelijk een flinke boom in huis hebt. Daar komt nog bij dat deze plant zeer eenvoudig te verzorgen is. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Olifantspoot
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!