3 planten
Bladbegonia
Bladbegonia
Bladbegonia
Bladbegonia
Bladbegonia
Bladbegonia

Bladbegonia

Begonia Cumbia

19,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Een gezellige mix aan begonia planten. Fleurige en stoere kamerplanten voor iedere ruimte.
Unieke mix
Luchtszuiverend
Opmerkelijke kleuren

Kies de gewenste hoogte

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Bladbegonia
Bladbegonia
Bladbegonia
 Leverbaar
19,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Lichte plek zonder zon
  Vermijd bij de Begonia de felle middagzon. Ze houden wel van indirect licht. Een locatie vlak bij het raam is aan te raden. Zit je raam op het zuiden? Zet de plant dan verder van het raam.
 • Gemiddeld water geven
  De grond rondom de begonia moet altijd vochtig blijven. Dit om uitdroging te voorkomen. Let er wel op dat de planten niet in een laagje water komen te staan. Dit veroorzaakt wortel rot.
 • Veel aandacht nodig
  Deze begonias houden van een lichtrijke standplaats zonder teveel direct zonlicht in de zomer. Hoeveel water je ze moet geven is afhankelijk van de hoeveelheid licht die ze ontvangen. Op een lichte plek zonder direct zonlicht hebben ze ongeveer 1 keer per week wat water nodig. Kies je ervoor om ze als kamerplant te houden, dan kan het voorkomen dat de lucht ietwat droog is. In dit geval kun je ze in een pot zetten met kiezels op de bodem. Oude bladeren kun je wegsnoeien zodat er nieuwe bladeren voor in de p
 • Botanische naam
  Begonia Cumbia
 • Top-tip
  Mix it up! Je krijgt een unieke combinatie aan planten thuisgestuurd. Dat ziet er natuurlijk erg sfeervol uit.
 • Leveringshoogte
  20-25 cm
 • Potmaat
  12 cm
 • Volgroeide hoogte
  35 cm
 • Luchtzuiverend
  De Begonia is luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Let wel een beetje op ze
 • Huis- en baby vriendelijk?
  Het sap van de Begonia is giftig. Zet de plant op een plek waar huisdieren en kinderen de bladeren niet kunnen innemen.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Bladbegonia
Met Begonia planten kun je alle kanten op. Deze planten kunnen namelijk als kamerplant gebruikt worden, maar kunnen een groot deel van het jaar ook naar buiten toe. Van de lente tot in de herfst kun je ze planten in schaduwrijke perken in de tuin, in grote bakken op het terras of bijvoorbeeld in een mandje op de terrastafel. Begonia planten komen in allerlei verschillende kleuren. In deze set zul je een mix ontvangen van verschillend gekleurde Begonia ‘Beleaf’ planten. Deze kenmerken zich met hun unieke bladstructuur en opmerkelijke kleuren. De ‘Inca Night’ heeft wijnrode bladeren met een dikke zwarte rand. De ‘Evening Glow’ heeft dikke zwarte nerven in het blad met een lichtpaarse gloed eromheen op een zilvergroen blad. Stuk voor stuk zijn het planten met een uniek uiterlijk en kleuren die goed samengaan. Bloemen en planten brengen de plaatsen waar we leven, pas echt tot leven. Het zijn aankopen of cadeau’s waar je geen genoeg van krijgt. Ons assortiment van kamer- en tuinplanten heeft voor ieder interieur en tuin een stijlvolle match. Een sfeervol thuis, dat is pas een fijn geschenk! Door altijd fair-trade te handelen garanderen we dat jij niet de enige bent die gelukkig wordt van onze bloemen en planten.
Over Bladbegonia
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!