Ananasplant
Ananasplant
Ananasplant
Ananasplant
Ananasplant

Ananasplant

Ananas Bromelia

14,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze plant geeft een heerlijke ananasgeur af. Hij creëert een gezellige en zomerse sfeer in huis.
Ananasgeur
Helpt tegen snurken
Perfect voor in de slaapkamer

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Ananasplant
Ananasplant
Ananasplant
 Leverbaar
14,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Zonnige plek
  De Bromelia houdt van een zonnige standplaats. Let er wel op, dat teveel direct zonlicht het blad zal verbranden en de plant sneller uitdroogt.
 • Gemiddeld water geven
  De Bromelia verbruikt weinig water, maar zorg er wel voor dat de grond vochtig blijft. De Bromelia staat water op in zijn bloem. Geef daarom altijd water in de kelk.
 • Weinig aandacht nodig
  Geef deze ananasplant een lichte standplaats waar de zon niet schijnt in de namiddag. Je geeft deze plant water door het water in de centrale kelkvorm te gieten. Door deze koker te vullen met water, kan de ananasplant zichzelf geleidelijk water geven. Het water blijft dus een tijdje staan in het centrum van de plant. Zodra deze leeg is, kun je de plant weer bijvullen. Zo kun je zo’n 6 maanden plezier blijven hebben van deze plant.
 • Botanische naam
  Bromelia ananas 'Sol'
 • Top-tip
  Deze plant produceert zo veel zuurstof dat snurkende mensen bijna niet meer snurken.
 • Leveringshoogte
  35-40 cm
 • Potmaat
  12 cm
 • Volgroeide hoogte
  45 cm
 • Luchtzuiverend
  De Bromelia heeft een luchtzuiverende werking.
 • Makkelijk te verzorgen?
  Zet ze in het raamkozijn van de slaapkamer en hij doet z'n werk
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Bromelia is niet giftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Ananasplant
Deze populaire kamerplant heeft een vrolijke sierananas bovenop. Deze kleine vrucht is eetbaar maar is bedoeld voor decoratie. Daarnaast zorgt het ook voor een lichtfrisse ananasgeur in huis. Deze plant heeft nog meer voordelen. Een ananasplant is namelijk een remedie tegen snurken. Hij produceert ‘s nachts zuurstof, waardoor de luchtwegen verwijden. Hierdoor kunnen jij en je bedpartner rustig doorslapen! Met deze ananasplant haal je een ingenieus stukje natuur in huis, afkomstig uit de Midden- en Zuid-Amerika. De kelk in het midden van de plant wordt gebruikt om regenwater op te vangen. Vanuit hier wordt het water gelijkmatig naar het hart van de plant vervoerd. De plant heeft grijsgroene bladeren die schuin omhoog groeien. De kleine ananas in het centrum van deze bladeren, maakt de Ananas comosus tot een feestelijk focaal punt in ieder interieur. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Ananasplant
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!