Schildpadplant
Schildpadplant
Schildpadplant
Schildpadplant

Schildpadplant

Callisia Repens

7,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Een perfecte plant voor als je plantetende huisdieren hebt. Deze plant is namelijk niet giftig voor dieren.
Huisdiervriendlijk
Lijkt op een schildpad
Kan in de zon staan

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Schildpadplant
Schildpadplant
Schildpadplant
 Leverbaar
7,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Lichte plek zonder zon
    De Calissia Repens wil een lichte plek in huis, maar niet direct in het zonlicht. In de zomer kan de plant naar buiten en wil hij graag in de schaduw staan.
  • Niet te veel water geven
    Zodra de grond droog van de Calissia Repens aanvoelt kan je weer wat water geven. Geef de plant van onderaf water, dus zet het op een schoteltje met water en laat hem zelf drinken. Vermijd water direct op de bladeren.
  • Weinig aandacht nodig
    Een Calissia is redelijk gemakkelijk in onderhoud. Het is een groenblijvende vaste plant. Deze plant heeft graag veel licht maar wil niet direct in de zon staan. De plant kan ook buiten staan in de lichte schaduw.
Over Schildpadplant
Een heleboel kamerplanten zijn giftig voor honden of katten. Aangezien het soms lastig is om onze huisdieren ervan te weerhouden om aan de kamerplanten te gaan knagen, kun je beter het zekere voor het onzekere nemen. Over de schildpadplant hoeven je huisdieren zich geen zorgen te maken. Deze kamerplant is namelijk niet giftig voor huisdieren. De schildpadplant kan zelfs worden gevoerd aan vogels, reptielen en knaagdieren. Het is een vetplant met een goed gevulde habitus. De kleine bladeren groeien over de gehele lengte van de vertakkingen. Ze zijn rond en lopen spits uit. Onder de juiste omstandigheden kan deze plant bloeien met kleine witte bloempjes. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Schildpadplant
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!