Mini Graslelie - P7H15
Mini Graslelie - P7H15
Mini Graslelie - P7H15
Mini Graslelie - P7H15

Mini Graslelie - P7H15

Chlorophytum Ocean

6,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De Mini Graslelie, ofwel Chlorophytum Ocean, is een fijne plant die het ook prima doet als hangplant. Vermeerderen gaat namelijk eenvoudig: er groeien letterlijk nieuwe plantjes aan de plant zelf.
Makkelijk te vermeerderen
Goede luchtzuiveraar
Ook leuk als hangplant

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Mini Graslelie - P7H15
Mini Graslelie - P7H15
Mini Graslelie - P7H15
 Leverbaar
6,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Lichte plek
  Hij houdt van een lichte plek, maar zet hem niet in de volle zon. Bij teveel licht zal de kleur van de bladeren verbleken, bij te weinig licht zal het wit van het blad nauwelijks meer te zien zijn.
 • Natte voeten
  Zorg wel voor een goede afwatering, want hij wil zeker niet in het water staan. Dan loop je het risico dat de wortels rotten.
 • Gezinsuitbreiding
  Na verloop van tijd vormt de plant uitlopers. Voor er een kopstek ontstaat, een baby-plantje aan een lange spriet, bloeit de graslelie met een bescheiden witte bloemetje. Je kunt ze er eenvoudig vanaf knippen of snijden en in een eigen potje zetten.
 • Botanische naam
  Chlorophytum comosum 'Ocean'
 • Top-tip
  Luchtvochtigheid is erg belangrijk voor Graslelies, is de lucht te droog, dan krijgen ze snel bruine bladpuntjes. Krijgt de plant daar last van, verhoog dan de luchtvochtigheid door een keer per week lekker te sproeien met je plantenspuit.
 • Leveringshoogte
  10-15 cm
 • Potmaat
  7 cm
 • Volgroeide hoogte
  25 cm
 • Luchtzuiverend
  De Mini Graslelie, ofwel Chlorophytum Ocean, is luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  Makkelijk onderhoud, let wel goed op de luchtvochtigheid.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Mini Graslelie, ofwel Chlorophytum Ocean is niet giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Mini Graslelie - P7H15
“Van oorsprong komt de Mini Graslelie, ofwel Chlorophytum Ocean, uit Zuid-Afrika. Al in de negentiende eeuw werd de Graslelie in Europa als kamerplant gebruikt. In Duitsland heeft chlorophytum zelfs de bijnaam 'Beambten Gras', ofwel Ambtenaarsgras, omdat het zo’n fijne kantoorplant is. Het is ook een hele dankbare plant voor de woonkamer. Hij is makkelijk qua verzorging en vermeerderen is ook nog eens eenvoudig. De plant krijgt veel uitlopers waaraan zich nieuwe plantjes vormen, want van oorsprong is de graslelie een bodembedekker die zich verspreidt door uit zijn stengels nieuwe plantjes neer te zetten. Daardoor is hij ook erg mooi als hangplant. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Mini Graslelie - P7H15
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!