Kokodama Graslelie
Kokodama Graslelie
Kokodama Graslelie
Kokodama Graslelie

Kokodama Graslelie

Chlorophytum Ocean

15,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Een gezellige en diervriendelijke plant voor in ieder huishouden. Ze hebben zelfs een luchtzuiverende werking.
Huisdiervriendelijk
Hangplant
Luchtzuiverend

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Kokodama Graslelie
Kokodama Graslelie
Kokodama Graslelie
 Leverbaar
15,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Lichte plek zonder zon
  De Chlorophytum wil graag in het licht staan. Maar absoluut niet in het directe zonlicht. Voor het raam op het noorden is een goede plaats.
 • Veel water geven
  De Chlorophytum wil het liefst 2 keer per week een beetje water. Maar let op dat er geen laagje water onderin de pot komt te staan, dan kunnen de wortels gaan rotten. Eens per week met de plantenspuit de bladeren bevochtigen zal de Chlorophytum prettig vinden.
 • Weinig aandacht nodig
  Het is een sterke plant, dus het is niet erg als je hem een keer vergeet.
 • Botanische naam
  Chlorophytum comosum 'Ocean'
 • Top-tip
  Dit is wel de mooiste en lekkerste luchtverfrisser die er bestaat. Hij zuivert de lucht de hele dag en nacht!
 • Leveringshoogte
  15-20 cm
 • Potmaat
  15 cm
 • Volgroeide hoogte
  25 cm
 • Luchtzuiverend
  De plant is luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Een kind kan de was doen
 • Huis- en baby vriendelijk?
  Deze plant is niet gitftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Kokodama Graslelie
De Graslelie, ofwel Chlorophytum Ocean, heeft zijn roots in Zuid-Afrika. Vanwege zijn heldere tekeningen op het blad met witte buitenrand, wordt deze plant ook wel Zebragras genoemd. Hij houdt van een lichte plek, maar zet hem niet in de volle zon. Bij teveel licht zal de kleur van de bladeren verbleken, bij te weinig licht zal het wit van het blad nauwelijks meer te zien zijn. De Graslelie kan redelijk wat kou hebben, maar voelt zich het beste bij kamertemperatuur. De bedenkers achter Kokodama, zijn grote cocos fans. Alles wat ze doen draait om kokosnoten. De Kokodama is een botanische schoonheid. Haar schaal van kokosvezel creëert een gezellig en duurzaam thuis voor trendy en bijzondere planten. Hangend aan het plafond, zittend op een tafel of staand op de grond, de Kokodama kan haar natuurlijke habitat vinden in elk interieur. De natuur zit vol met botanische schatten, en de kokospalm is er daar één van. Onze Kokodama is geboren uit de oerkracht die verborgen zit in deze zogenaamde 'Boom des Levens'. 99% natuurlijk, 100% biologisch afbreekbaar, gevuld met fascinerende groentjes. Een natuurlijk alternatief voor de standaard plastic plantenpot, met zorg met de hand gemaakt in Sri Lanka.
Over Kokodama Graslelie
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!