Graslelie
Graslelie

Graslelie

Chlorophytum Variegatum

8,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Een gezellige en diervriendelijke plant voor in ieder huishouden. Ze hebben zelfs een luchtzuiverende werking.
Huisdiervriendelijk
Luchtzuiverend
Snelle groeier

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Graslelie
Graslelie
Graslelie
 Leverbaar
8,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Lichte plek zonder zon
    De Chlorophytum wil graag in het licht staan. Maar absoluut niet in het directe zonlicht. Voor het raam op het noorden is een goede plaats. In de zomer kan de plant buiten staan, in de schaduw als het even kan.
  • Veel water geven
    De Chlorophytum wil het liefst 2 keer per week een beetje water. Maar let op dat er geen laagje water onderin de pot komt te staan, dan kunnen de wortels gaan rotten. Eens per week met de plantenspuit de bladeren bevochtigen zal de Chlorophytum prettig vinden.
  • Weinig aandacht nodig
    De Chlorophytum wil ieder jaar een nieuwe grotere pot hebben. In de zomer wil deze plant 1x per maand plantenvoeding. De gele bladeren kan je het best afknippen, daarna maakt de plant weer nieuwe bladeren aan.
Over Graslelie
De Chlorophytum comosum ‘Variegatum’ is een graslelie met lange, dunne, grasachtige bladeren. Ze zijn donkergroen en hebben een crèmekleurige streep over de volledige lengte. Graslelies zijn geliefd als kamerplanten om een aantal redenen. Allereerst is deze plant huisdiervriendelijk. Waar andere planten giftig kunnen zijn voor honden of katten, is deze plant veilig voor jouw huisdieren. Verder heeft een graslelie ook een luchtzuiverende werking. Veel voorkomende schadelijke stoffen in de lucht binnenshuis worden door deze plant geabsorbeerd en afgebroken. In het bijzonder staat de graslelie bekend om de kleine plantjes die deze kamerplant produceert. Aan lange, uitstekende stengels komen baby-plantjes waarmee de graslelie zich voortplant. Je kunt deze eraf nemen om je plant te vermenigvuldigen. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Graslelie
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!