Cissus Rotundifolia - P24H150
Cissus Rotundifolia - P24H150
Cissus Rotundifolia - P24H150

Cissus Rotundifolia - P24H150

Kamerwijnstok

149,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De cissus rotundifolia, ook wel kamerwijnstok of suikerdruifje genoemd, is een mooie, groene klimplant en een snelle groeier.
Klimplant
Ook leuk als hangplant
Snelle groeier

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Cissus Rotundifolia - P24H150
Cissus Rotundifolia - P24H150
Cissus Rotundifolia - P24H150
 Leverbaar
149,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Gezond blad
  Als het blad verkleurd, kan het zijn dat de plant te licht staat. Zet de plant dan iets verder van het raam. Als een plant weinig nieuwe blad aanmaakt in de lente en zomer, kan je het beste de plant iets dichter bij het raam plaatsen.
 • Winterslaap
  In de winter heeft de cissus rotundifolia minder water nodig. Gedurende de wintermaanden mag de grond dus opdrogen tussen de gietbeurten.
 • Snelle groeier
  Als je de plant wat kleiner wilt houden, is het verstandig om hem in een niet al te grote pot te plaatsen. Zorg ervoor dat je een wat hogere pot of hangende pot koopt of snoei de plant om de zoveel tijd bij, zodat hij niet over de grond gaat groeien.
 • Botanische naam
  Cissus Rotundifolia
 • Top-tip
  Laat de cissus rotundifolia in het begin zoveel mogelijk met rust en geeft de plant de tijd om te wennen aan zijn nieuwe omgeving.
 • Leveringshoogte
  140-150 cm
 • Potmaat
  24 cm
 • Volgroeide hoogte
  150 cm
 • Luchtzuiverend
  De cissus rotundifolia is licht luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  Zet de cissus rotundifolia op een plek met indirect zonlicht, zo blijft hij gezond.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De cissus rotundifolia - kamerwijnstok - is niet giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Cissus Rotundifolia - P24H150
“De cissus rotundifolia, ofwel kamerwijnstok, is een sterke, groene kamerplant. Hij kan op lichte of op donkere plaatsen staan, zolang er maar wat daglicht is. Met zijn kruipende takken, het is namelijk een klimplant, is hij ook erg leuk als hangplant aan het plafond of voor op de boekenkast. Geef hem wat tijd om te wennen, soms moeten ze even acclimatiseren aan een nieuwe woonkamer en laten hierdoor hun blad vallen. De plant kan wat minder goed tegen kou en te veel aanrakingen. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Cissus Rotundifolia - P24H150
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!