Koffieplant
Koffieplant
Koffieplant
Koffieplant

Koffieplant

Coffea Arabica

9,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Dit is een plant met prachtige glanzende bladeren. Het is een mooi compact plantje en als je lang genoeg wacht komen er nog witte bloemetjes aan.
Glanzend blad
Compacte plant
Niet giftig

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Koffieplant
Koffieplant
Koffieplant
 Leverbaar
9,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Indirect daglicht
  De Coffea Arabica wil een lekkere warme en lichte standplaats, maar niet direct in de volle zon. Zorg dat ie niet in de tocht komt te staan, daar wordt de plant niet mooier op.
 • Gemiddeld water geven
  Ondanks dat de Coffea Arabica best groot kan worden, heeft het niet heel veel water nodig. Geef hem steeds een klein beetje water per keer zodat de grond lichtvochtig blijft. Eens per week met de plantenspuit de glimmende bladeren bevochtigen zal de Koffieplant goed doen.
 • Weinig aandacht nodig
  De Coffea Arabica is een redelijk gemakkelijke plant. Ze wil om de 2 jaar een nieuwe pot die een tikkeltje groter is. In de zomer is plantenvoeding een must, 1 keer per maand is voldoende. In de winter is plantenvoeding niet nodig. De Koffieplant heeft er een handje van om erg groot te worden, je kan de plant snoeien als je wil.
 • Botanische naam
  Coffea Arabica
 • Top-tip
  Deze Ethiopische groene kanjer, heeft koffie uitgevonden!
 • Leveringshoogte
  20-25 cm
 • Potmaat
  12 cm
 • Volgroeide hoogte
  50 cm
 • Luchtzuiverend
  De Coffea Arabica is licht luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Net zo makkelijk als koffie zetten
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Coffea Arabica is niet giftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Koffieplant
Deze plant komt uit de Rubiaceae familie en kent zijn oorsprong in Ethiopië. Coffea arabica was de eerste plant die gecultiveerd werd voor koffie. Deze plant produceert rode besjes waar koffiebonen uit voort komen. Naast dat deze plant ons al jarenlang voorziet van een heerlijk bakje koffie, is het ook een gewilde kamerplant geworden. De glanzende bladeren groeien dicht op elkaar, resulterend in een compacte, volle kamerplant. Je kunt deze kamerplant jarenlang in huis houden. Met voldoende geduld en doorzettingsvermogen kun je deze plant zelfs laten bloeien. Onder de juiste groeiomstandigheden zal de Coffea arabica na zo’n 3-5 jaar gaan bloeien. Er verschijnen dan prachtige witte bloempjes. Tot die tijd kun je natuurlijk gewoon genieten van zijn golvende, donkergroene bladeren. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Koffieplant
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!