Siamese tulp
Siamese tulp
Siamese tulp
Siamese tulp

Siamese tulp

Curcuma Splash

18,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze Thaise schoonheid kan in de zomer buiten staan. Er komen tropische bloemen aan de plant.
Bloeiende plant
Kan naar buiten
Niet giftig

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Siamese tulp
Siamese tulp
Siamese tulp
 Leverbaar
18,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Zonnige plek
  Een warme en zonnige plek in huis is perfect voor de Curcuma Siam. Dat zijn ze ook gewend in het regenwoud. In de zomer kan het wel wat te veel worden dus dan zet je hem een stukje verder van het raam af. De tocht is een no go.
 • Veel water geven
  De Curcuma Siam komt uit het regenwoud, dat betekend dat de plant wel van water houdt. Een vochtige potgrond sluit daar goed bij aan, dat betekend 2 keer per week water geven. Check ook even of er geen water blijft zitten onderin de pot, dan gaan de wortels rotten.
 • Regelmatig aandacht nodig
  In de zomer is het heel belangrijk om de Curcuma Siam 2 keer per maand plantenvoeding te geven. In de wintervoeding is plantenvoeding niet nodig. Verpotten is gelukkig niet nodig, scheelt je weer sjouwen. In de zomer en lente is de plant in bloei, na ongeveer 3 weken geven de bloemen het op. Op dat moment kan je de bloem het beste met stam en al zo laag mogelijk bij de grond snoeien.
 • Botanische naam
  Curcuma Splash
 • Top-tip
  Deze Aziatische tulp heeft zijn naam te danken aan haar prachtige bloemen.
 • Leveringshoogte
  45-50 cm
 • Potmaat
  14 cm
 • Volgroeide hoogte
  70 cm
 • Luchtzuiverend
  De Curcuma Siam is licht luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Om haar mooi te houden, heeft ze wel wat aandacht nodig
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Curcuma Siam is niet giftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Siamese tulp
Deze tropische plant uit Thailand heeft beeldige bloemen en kan als kuip- en kamerplant gebruikt worden. Ze zijn weliswaar geen familie, maar de Siamese tulp dankt deze bijnaam aan zijn tulpachtige bloemen. Deze tulpenplant kan bij een minimumtemperatuur van 15 graden naar buiten. Bijvoorbeeld als kuipplant op het terras of balkon. Op een warme, lichte plek maakt de Siamese tulp grote bloemen die tot 3 weken doorbloeien. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Siamese tulp
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!