3 planten
Kattengras
Kattengras
Kattengras
Kattengras
Kattengras
Kattengras

Kattengras

Cyperus Zumula

13,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Het is een diervriendelijke plant, de dieren kunnen hier lekker aan knagen. Hij krijgt zelfs leuke bloempjes.

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Kattengras
Kattengras
Kattengras
 Leverbaar
13,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Meer schaduw dan zon
    Indirect zonlicht of half schaduw is het beste voor de Cyperus Alternifolius. Liever een beetje te weinig licht dan te veel.
  • Niet te veel water geven
    Eens in de twee weken water is voldoende voor de Cyperus Alternifolius. De bodem hoeft niet altijd vochtig te blijven. Natte voeten heeft de plant niet graag, dus zorg er voor dat je de plant op een schoteltje te zetten.
  • Weinig aandacht nodig
    De Cyperus Alternifolius is een gemakkelijke plant, het heeft geen plantenvoeding nodig en verpotten is ook geen must.
Over Kattengras
Een heleboel kamerplanten zijn giftig voor honden of katten. Aangezien het soms lastig is om onze huisdieren ervan te weerhouden om aan de kamerplanten te gaan knagen, kun je beter het zekere voor het onzekere nemen. Met kattengras hoeven je huisdieren zich geen zorgen te maken. Deze plant is namelijk niet giftig voor huisdieren. De Cyperus alternifolius ‘Zumula’ heeft dichte clusters van lichtgroene bloempjes die aan de top van de schutbladeren groeien. De bladeren hangen naar beneden vanuit een centraal punt. De verschillende clusters van bladeren hebben hierdoor wel iets weg van paraplu’s. Vandaar dat deze plant ook wel bekend staat als de parapluplant. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Kattengras
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!