Kattengras
Kattengras
Kattengras
Kattengras
Kattengras
Kattengras

Kattengras

Cyperus Zumula

8,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Cyperus alternifolius 'Zumula', ook wel Kattengras genoemd, is een huisdiervriendelijke kamerplant waardoor je huisdieren zonder zorgen aan de planten kunnen knagen.
Huisdiervriendelijk
Onderhoudsvriendelijk
Frisse uitstraling

Leveringshoogte

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Kattengras
Kattengras
Kattengras
 Leverbaar
8,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Standplaats
    Halfschaduw (lichte plek zonder direct zonlicht) Let op: houd rekening met zo’n +/- 2 tot 3 meter afstand van het raam mits het raam aan de noordkant gesitueerd is.
  • Water
    2x per week ¼ water (zomer + winterperiode) waarbij de grond altijd lichtvochtig dient te zijn (let op: er wordt hierbij uitgegaan van een standaard gieter met een inhoud van 1 liter).
  • Onderhoud
Over Kattengras
Cyperus alternifolius 'Zumula', ook wel Kattengras genoemd, is een huisdiervriendelijke kamerplant waardoor je huisdieren zonder zorgen aan de planten kunnen knagen. Met zijn lichtgroene bloemetjes (die aan de top van de bladeren groeien) creëer je groene vibes in je huiskamer! Naast dat het dus een praktische en gezellige kamerplant is, is hij ook nog eens geschikt voor je kat.
Over Kattengras
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!