Drakenbloedboom - P13H45
Drakenbloedboom - P13H45
Drakenbloedboom - P13H45

Drakenbloedboom - P13H45

Dracaena Cintho

12,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De drakenbloedboom is een makkelijke kamerplant met  donkergroen blad met sierlijke roze rode randen.
Makkelijke kamerplant
Goed te snoeien
Decoratief hoogstandje

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Drakenbloedboom - P13H45
Drakenbloedboom - P13H45
Drakenbloedboom - P13H45
 Leverbaar
12,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Makkelijke plant
  Het is een gemakkelijke kamerplant die goed op een standplaats in de halfschaduw kan staan.
 • Houdt van een regenbuitje
  Stof op de bladeren is gewoonlijk al snel duidelijk zichtbaar. Spoel de plant af onder de lauwe douche of beter nog: zet hem tijdens een zomers regenbuitje buiten.
 • Beter zonder bloem
  De dracaena kan soms tot bloei komen in de woonkamer. Het is alleen vaak geen mooie bloem. Ook kan de geur sterk en overheersend zijn. We raden aan om de bloemen te verwijderen, de kamerplant bespaart hier namelijk ook energie mee.
 • Botanische naam
  Dracaena fragrans 'Cintho'
 • Top-tip
  Eenmaal thuis zal de gezondheid van de dracaena marginata misschien iets achteruit gaan en kan hij een groot deel van zijn bladeren verliezen. Het beste is om deze planten in de lente te kopen: dan worden de huiskamer condities tijdens de gewenningsperiode namelijk alleen maar beter.
 • Leveringshoogte
  40-45 cm
 • Potmaat
  13 cm
 • Volgroeide hoogte
  150 cm
 • Luchtzuiverend
  De dracaena is luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  Makkelijk te onderhouden, gedijt het beste in een verwarmd vertrek.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De drakenbloedboom is giftig vanwege het rode sap.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Drakenbloedboom - P13H45
De hoge stam en lange puntvormige bladeren maken de dracaena een geweldige decoratieve en luchtzuiverende plant. De bladeren van dracaena marginata blijven verrassend lang aan de plant hangen, maar vroeg of laat zullen oudere bladeren toch afvallen, zodat je een kale stengel met aan het boveneinde een toefje bladeren overhoudt. Hoewel dat prima staat, is het mooier als je de plant in een struikvorm laat groeien. Dat gaat heel gemakkelijk want de plant reageert namelijk uitstekend op snoeien. Doe dit in de lente. Indien je dit ieder jaar herhaalt, krijg je uiteindelijk een fraaie volle plant. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Drakenbloedboom - P13H45
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!