Drakenbloedboom
Drakenbloedboom
Drakenbloedboom

Drakenbloedboom

Dracaena Magenta

19,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Een erg onderhoudsvriendelijke plant met een luchtzuiverende functie.
Onderhoudsarm
Luchtzuiverend
Niet veel eisen

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Drakenbloedboom
Drakenbloedboom
Drakenbloedboom
 Leverbaar
19,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Meer schaduw dan zon
    Deze plant heeft enkel 3 uurtjes zon per dag nodig. Dat betekend dat de plant het beste voor het raam op het noorden kan staan. Direct zonlicht kan de plant ook wel hebben maar daar moet hij langzaam aan wennen. Begin er mee in de winter zo kan de Dracaena wennen aan het licht en de warmte van buiten.
  • Niet te veel water geven
    De Dracaena is van oorsprong een plant uit de woestijn, dus hij kan wel eventjes droogstaan. Het is zelfs beter om de plant 1 tot 2 dagen droog te laten staan en dan een scheutje water te geven. Houdt er rekening dat deze plant maar een klein beetje water per keer nodig heeft.
  • Regelmatig aandacht nodig
    De Dracaena is een flinke groeier dus in de herftst mag hij gesnoeit worden. Knip de lange takken terug tot aan de stam. Verpot de snel groeier eens in de twee jaar en doe er wat verse potgrond bij. In de zomer is wat extra plantenvoeding prettig voor de Dracaena.
Over Drakenbloedboom
Een dracaena plant verzorgen is een fluitje van een cent. Deze onderhoudsvriendelijke kamerplanten zijn ideaal voor beginners. De Dracaena marginata staat ook wel bekend als de drakenbloedboom. Deze naam komt van het rode sap dat in de stam van deze boom te vinden is. Over het algemeen hebben dracaena’s spitse en langwerpige bladeren. Deze bladeren hebben vaak een of meerdere strepen over de gehele lengte van het blad. De variant die je hier ziet is de Dracaena marginata. Hij heeft een stekelig karakter met zijn dunne, puntige bladeren. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Drakenbloedboom
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!