Wolfsmelk
Wolfsmelk
Wolfsmelk
Wolfsmelk
Wolfsmelk
Wolfsmelk

Wolfsmelk

Euphorbia Cristata

15,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Een bijzondere cactus soort met zijn unieke vormen. Hij heeft ook nog eens weinig onderhoud nodig.
Onderhoudsvriendelijk
Unieke vormen
Sierlijk

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Wolfsmelk
Wolfsmelk
Wolfsmelk
 Leverbaar
15,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Meer zon dan schaduw
  Deze Euphorbia kan wel tegen wat zonlicht. Maar direct zonlicht kan wel eens te veel worden. Dus zoek een plekje niet direct bij het raam maar wel een plekje in de zon.
 • Niet te veel water geven
  Zoals algemeen bekend is dat cactussoorten weinig water nodig hebben. Zo ook deze Euphorbia. Ze kunnen veel water opnemen en hier lang op teren. Dus een droge grond is niet erg. Als de plant in de zon staat heeft het meer water nodig dan in de schaduw. Zo heeft de plant in de winter minder water nodig dan in de zomer.
 • Regelmatig aandacht nodig
  Deze cactus soort ziet er elegant uit en wil zo ook behandeld worden. Om het 'blad' schoon te houden kun je het besproeien met water. Eens in de 2 jaar is verpotten ook prettig, net als speciale cactuspotgrond. Om de 4 waterbeurten kan een beetje cactusvoeding worden toegevoegd.
 • Botanische naam
  Euphorbia lactea 'Cristata'
 • Top-tip
  Deze Indiasche cactus lijkt een beetje op een bloemetje. Maar pas op, hij prikt wel een beetje.
 • Leveringshoogte
  25-30 cm
 • Potmaat
  11 cm
 • Volgroeide hoogte
  60 cm
 • Luchtzuiverend
  De Euphorbia is luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Typische cactus
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Euphorbia is giftig. De sap kan irriterend gevoel geven op de huid. De stekels van deze plant zijn niet goed als kinderen en dieren deze innemen.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Wolfsmelk
Deze kandelaarsplant is sierlijk eenvoudig. Er zijn niet veel cactussen met zo’n uniek uiterlijk. De kandelaarsplant, of Euphorbia Lactea ‘Cristata’, heeft een stevige groene stam die boven uitmondt in een golvende kam. Naast deze ongekende, elegante vorm is deze plant zeer onderhoudsvriendelijk. Ideaal dus voor mensen die niet vaak thuis zijn en toch een unieke plant met een prachtige uitstraling voor het raam willen hebben staan. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Wolfsmelk
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!