2 planten
Treurvijg Gemengd
Treurvijg Gemengd
Treurvijg Gemengd

Treurvijg Gemengd

Ficus Benjamina Natasja & Kinky

15,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Vrolijke planten met bijzondere bladeren. De planten geven een erg tropisch effect.
Tropische uitstraling
Sterke planten
Weinig onderhoud

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Treurvijg Gemengd
Treurvijg Gemengd
Treurvijg Gemengd
 Leverbaar
15,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Lichte plek bij het raam
  De Ficus heeft graag een zonnige en warme plek in de ruimte. Denk aan een plekje bij het raam op het zuiden. Maar vergeet de plant niet eens in de paar weken te draaien. Maar een ander plekje in huis zal ook prima zijn, waarschijnlijk heeft hij dan minder water nodig. Let er op dat de plant niet van tocht houdt.
 • Gemiddeld water geven
  De Ficus is van oorsprong een regenwoud plant. Dat betekend dat hij altijd graag een lichtvochtige grond heeft. Steek je vinger in de aarde om te voelen of het nog vochtig is, zo niet doe er dan een scheutje water bij. Een keer per week water geven is de maatstaaf. Gebruik, zeker in de winter, water op kamer temperatuur.
 • Regelmatig aandacht nodig
  De ongewenste takken en bladeren kunnen worden weggeknipt (in het najaar), zo blijft de plant mooi in vorm en kan het weer groeien. Om de twee jaar verpotten is prima voor een Ficus, zorg voor wat nieuwe potgrond voor wat extra energie. Eens in de twee weken wat aanvullende plantenvoeding is prettig voor de plant.
 • Top-tip
  Ookal deze treurvijg heten, fleuren ze wel heel je interieur op.
 • Leveringshoogte
  30 cm
 • Potmaat
  12 cm
 • Volgroeide hoogte
  200 cm
 • Luchtzuiverend
  De Ficus is zeer luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Af en toe een knipbeurt nodig
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Ficus is licht giftig voor mens en dier. Het sap kan een geirriteerd gevoel veroorzaken op de huid. Het opeten van de blaadjes zorgt voor maagklachten.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Treurvijg Gemengd
Ficus planten komen uit de Moraceae familie en zijn er in allerlei soorten en maten. Het bekendste lid van het Ficus geslacht is de vijgenboom. Vele andere familieleden zijn geliefd als kamerplant. De Ficus benjamina ‘Natasja’ is een treurvijg die vooral in de breedte groeit. De bladeren krullen vanaf de middennerf omhoog, waardoor ze een vrolijke V-vorm krijgen. De Ficus benjamina ‘Kinky’ is een compacte plant met een mediterraans uiterlijk. De lichtgroene bladeren hebben een vlekkige, goudkleurige rand. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Treurvijg Gemengd
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!