3 planten
Gerbera Gemengd
Gerbera Gemengd
Gerbera Gemengd

Gerbera Gemengd

Gerbera Jamesonii

13,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze binnen- en buiten planten blijven zeer lang in bloei. Ze hebben Typerende bloemen in felle, vrolijke kleuren.
Bloeiende plant
Gezellige kleuren
Blijven lang in bloei

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Gerbera Gemengd
Gerbera Gemengd
Gerbera Gemengd
 Leverbaar
13,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Lichte plek zonder zon
    De Gerbera heeft flink wat licht nodig, maar geen direct zonlicht. Zoek een fijn plekje in huis waar het licht is.
  • Gemiddeld water geven
    De Gerbera houdt wel van een licht vochtige grond. Maar ook weer niet te nat want dan gaan ze hangen. Het is belangrijk om hier een balans in te zoeken. Dit kun je voelen door je vinger in de aarde te steken. Houdt er rekening mee dat Gerbera's niet van de kou en regen houden, dus dat ze ook niet als tuinplant kunnen worden gebruikt.
  • Regelmatig aandacht nodig
    De Gerbera heeft iedere maand wat extra energie nodig in de vorm van plantenvoeding. Ook is een licht vochtige grond de voorkeur, maar natte voeten is niet prettig. Verder moeten de uitgebloeide bloemen verwijderd worden.
Over Gerbera Gemengd
De gerbera is een van de meest typerende bloemen die er zijn. Met een vorm precies zoals een kind ze zou tekenen. Ze komen in allerlei verschillende, felle kleuren. De bloemen groeien vanuit het hart van de plant in boeketachtige groepjes. Om deze vrolijke boeketjes heen heeft een gerbera een volle bos van brede bladeren met een golvend randje. Met deze planten kun je vele plekken in huis opvrolijken. In de zomer mogen ze ook naar buiten. Perfect voor op de terrastafel of op het balkon. De bloemen zijn ook perfect te gebruiken als snijbloem. In deze set ontvang je verschillend gekleurde gerbera planten. Combineer er dus vrolijk op los met deze vreugdevol gekleurde gerbera’s. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Gerbera Gemengd
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!