Kentiapalm
Kentiapalm
Kentiapalm

Kentiapalm

Howea Forsteriana

46,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze palm heeft een luchtzuiverende werking. Een plant met typerende palmbladeren.
Typerende palm
Tropische uitstraling
Luchtzuiverend

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Kentiapalm
Kentiapalm
Kentiapalm
 Leverbaar
46,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Geen voorkeur qua licht
    De Howea heeft niet een hele erge voorkeur kwa licht. Je ziet wel aan de plant of hij meer of minder licht wil. Wanneer de palm niet meer groeit heeft het licht nodig maar als de bladeren lichter worden hebben ze wat minder licht nodig. Een plekje voor het raam op het westen, oosten of noorden is perfect.
  • Niet te veel water geven
    In de zomer heeft de plant iedere 5 dagen water nodig en in de winter iedere 10 dagen water nodig. Geef de plant een kleine hoeveelheid water per keer. Want een natte grond is een no go.
  • Regelmatig aandacht nodig
    De Howea heeft iedere maand in de zomer wat plantenvoeding nodig voor wat extra energie. Verpotten is niet vaak nodig, eens in de 4 jaar is voldoende. Als de bladeren bruin kleuren, krijgt de plant te veel water. Deze bladeren kunnen worden weggeknipt.
Over Kentiapalm
Deze wereldwijd geliefde palm plant komt oorspronkelijk van het Lord Howe eiland ver van de oostkust van Australië. De bladeren van de Kentiapalm zijn die typische palmbladeren die je ziet wanneer je wegdroomt naar een tropisch paradijs. De perfecte plant voor als je op zoek bent naar die tropische look in huis! Daar komt bij dat ze reuze eenvoudig zijn in onderhoud. Daardoor kom je ze ook steeds vaker tegen in kantoren. Nog een mooi voordeel is dat deze binnenpalm een luchtzuiverende werking heeft en dus voor een frisse lucht in huis zorgt. Al met al dus een tropische kamerplant die een hoop te bieden heeft! Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Kentiapalm
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!