3 planten
Kalanchoë Gemengd
Kalanchoë Gemengd
Kalanchoë Gemengd
Kalanchoë Gemengd
Kalanchoë Gemengd
Kalanchoë Gemengd

Kalanchoë Gemengd

Kalanchoë Blossfeldiana

14,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze plant kun je meerdere keren per jaar laten bloeien. Deze binnen- en buitenplank is makkelijk te onderhouden.
Weinig onderhoud
Meerdere keren in bloei
Vrolijke kleuren

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Kalanchoë Gemengd
Kalanchoë Gemengd
Kalanchoë Gemengd
 Leverbaar
14,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Beetje zon, beetje schaduw
  Ook wat licht betreft heeft de Kalanchoe weinig eisen. De plant kan op allerlei plekken staan. Over het algemeen is een standplaats die de halve dag in het licht staat en een halve dag in de schaduw staat perfect.
 • Niet te veel water geven
  Omdat de Kalanchoë water opslaat in zijn bladeren, heeft deze niet veel extra water nodig. Voorkom dat de grond heel nat wordt en geef elke keer maar een klein scheutje water. In de zomer zal de plant vaker een scheutje nodig hebben dan in de winter.
 • Weinig aandacht nodig
  De Kalanchoe heeft weinig onderhoud nodig. Het heeft namelijk geen plantenvoeding nodig, verpotten is maar om de 3 jaar nodig en hij heeft ook niet veel water nodig.
 • Botanische naam
  Kalanchoë Blossfeldiana
 • Top-tip
  Hoe ideaal is deze plant, heel snel tevreden zonder dat hij veel onderhoud vraagt.
 • Leveringshoogte
  20-25 cm
 • Potmaat
  12 cm
 • Volgroeide hoogte
  40 cm
 • Luchtzuiverend
  De Kalanchoe is niet luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Een kind kan de was doen
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Kalanchoe is giftig voor mens en dier. Het sap van de plant kan irritiaties veroorzaken.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Kalanchoë Gemengd
De bloemen van deze vetplant groeien in kleine, boeketachtige clusters die omringd zijn door grote, dikke bladeren. Kalanchoë kun je gebruiken als kamerplant en na de laatste vorst mag hij ook naar buiten. Het is een kortedagplant. Dit betekent dat hij bloemen gaat vormen op het moment dat de dag korter is dan de nacht. Zodra de Kalanchoë gaat bloeien, zul je merken dat hij dit zeer uitbundig doet. Op natuurlijke wijze bloeit deze plant in het voorjaar. Je kunt hem weer opnieuw laten bloeien door hem na de bloei zo’n vijf weken in een donkere ruimte te plaatsen. Net zoals de meeste vetplanten is dit plantje kinderlijk eenvoudig te verzorgen. Vergeet je hem een keer water te geven, doet hij er helemaal niet moeilijk over. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Kalanchoë Gemengd
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!