Kangaroevaren in Hangpot
Kangaroevaren in Hangpot
Kangaroevaren in Hangpot
Kangaroevaren in Hangpot
Kangaroevaren in Hangpot
Kangaroevaren in Hangpot

Kangaroevaren in Hangpot

Microsorum Diversifolium

21,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De golvende bladeren die wild door elkaar groeien hebben een sterk luchtzuiverende werking in ieder huishouden.
Sterk luchtzuiverend
Vrolijke uitstraling
Groeit snel

Kies de gewenste hoogte

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Kangaroevaren in Hangpot
Kangaroevaren in Hangpot
Kangaroevaren in Hangpot
 Leverbaar
21,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Beschutte plek
  De Varen is in de natuur gewend om in de schaduw te staan. Verkleurde bladeren betekend voornamelijk te veel licht. Maar als de groei stagneerd krijg de plant te weinig licht. Zoek hierin een balans. Direct zonlicht is zeer afgeraden.
 • Veel water geven
  De Varen heeft graag veel water nodig. Maar kijk uit dat je niet heel de pot volgiet met water. De grond kan gecontroleerd worden door je vinger tot twee knokkels in de grond te steken. In de zomer heeft de plant meer water nodig dan in de winter. Slappe bruine bladeren betekend te veel water.
 • Regelmatig aandacht nodig
  De Microsorum heeft vooral water nodig. Maar wat plantenvoeding in het voorjaar en in de zomer wordt als prettig ervaren. Verpotten is niet vaak nodig, eens in de 3 jaar is voldoende.
 • Botanische naam
  Microsorum Diversifolium
 • Top-tip
  Spring mee in Australië, daar komt deze kangaroe varen namelijk vandaan.
 • Leveringshoogte
  20 cm
 • Potmaat
  17 cm
 • Volgroeide hoogte
  30 cm
 • Luchtzuiverend
  De Microsorum is licht luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Spring in het diepe
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Microsorum is giftig. Neem contact op met de huisarts bij inname.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Kangaroevaren in Hangpot
De Microsorum diversifolium noemen we de kangoeroe-varen om twee verschillende redenen. Allereerst heeft deze varen dezelfde geboorteplaats als de kangoeroe. Je raadt het al: Australië. Het topje van de bladeren van deze plant heeft daarnaast een vorm die zou lijken op de pootafdruk van een kangoeroe. Verder hebben ze niet veel gemeen. Deze plant houdt niet zo van verhuizen en blijft liever op een vaste plek staan. Stilstaan doet hij echter niet. Hij gebruikt zijn tijd om de lucht in jouw huis te zuiveren van giftige stofdeeltjes die veelvoorkomend zijn in de meeste huishoudens. Zijn bladeren groeien wild door elkaar heen en hebben een golvend karakter. Het is een plant die goed geschikt is om te gebruiken als hangplant, een manier waarop je ook nog eens ruimte bespaard. Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal ingericht zijn voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.
Over Kangaroevaren in Hangpot
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!