3 planten
Mini kamerplanten Gemengd 3x - P7H15
Mini kamerplanten Gemengd 3x - P7H15

Mini kamerplanten Gemengd 3x - P7H15

13,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Leuke mix van een drietal mini-kamerplanten in kwekerspot, bestaande uit Chlorophytum Ocean, de Peperomia Rosso en een Peperomia Santorini Night.
Mini-kamerplanten
Weinig onderhoud
Leuke mix

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Mini kamerplanten Gemengd 3x - P7H15
Mini kamerplanten Gemengd 3x - P7H15
Mini kamerplanten Gemengd 3x - P7H15
 Leverbaar
13,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Lekker licht
  Deze plantjes staan graag op een lichte plek maar niet in het directe zonlicht. Zorg er voor dat het ook lekker warm is op het plekje, ze houden niet van kou.
 • Geen strikte watereisen
  Het liefst continu licht vochtige grond. Het beste is om het water op de grond te geven, niet op het blad. En voorkom dat er water onderin de pot blijft staan, want daar gaan de wortels van rotten.
 • Niet echt nodig
  Ze vinden het fijn om maandelijks wat vloeibare plantenvoeding te ontvangen. Verpotten is niet gauw nodig want ze groeien niet zo snel, eens in de drie jaar is voldoende.
 • Botanische naam
  Mini-kamerplanten
 • Top-tip
  Deze drie leuke mini’s hebben niet veel nodig, zet ze in de spotlight op de vensterbank of bij elkaar op een dressoir en zij doen de rest!
 • Leveringshoogte
  10-15 cm
 • Potmaat
  7 cm
 • Volgroeide hoogte
  20 cm
 • Luchtzuiverend
  De Chlorophytum Ocean, de Peperomia Rosso en een Peperomia Santorini Night zijn (licht) luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  Deze drie kamerplantjes hebben niet veel onderhoud nodig, grond licht vochtig houden.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  Deze drie kamerplantjes zijn niet giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Mini kamerplanten Gemengd 3x - P7H15
“De mix van 3x mini-kamerplanten is een leuke combinatie van de Chlorophytum Ocean, de Peperomia Rosso en een Peperomia Santorini Night. Alledrie makkelijke planten. De Chlorophytum Ocean heeft heldere tekeningen op het blad met een witte buitenrand. De Peperomia Rosso plant komt uit dezelfde familie als de pepers die we in de keuken gebruiken. Hij heeft prachtige bladeren, ieder met zijn eigen kleur, vorm en tekening. Tot slot de Peperomia Santorini Night, met allerlei verschillende bladvormen en zo'n beetje alle kleuren van de regenboog raakt u hier niet op uitgekeken! Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Mini kamerplanten Gemengd 3x - P7H15
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!