Gatenplant
Gatenplant
Gatenplant
Gatenplant
Gatenplant
Gatenplant

Gatenplant

Monstera Deliciosa

15,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Een erg sterke, grote plant. De wereldberoemde gatenplant is populair in ieder interieur.
Populaire plant
Erg sterk
Luchtzuiverend

Kies de gewenste hoogte

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Gatenplant
Gatenplant
Gatenplant
 Leverbaar
15,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Lichte plek zonder zon
  De Monstera is niet moeilijk wat betreft de standplaats. Als het maar geen direct zonlicht is. En vergeet de plant niet te draaien zodat de plant niet naar het licht gaat groeien maar mooi in vorm blijft.
 • Gemiddeld water geven
  De Monstera heeft een licht vochtige grond nodig. Hij kan al gauw te veel water krijgen. Check de vochtigheid in de grond door je vinger er in te steken.
 • Regelmatig aandacht nodig
  In de zomer heeft de Monstera om de twee weken wat plantenvoeding nodig. Eens in de twee jaar verpotten naar een grotere pot is genoeg. Bruine bladeren kunnen bij de stam afgeknipt worden.
 • Botanische naam
  Monstera Deliciosa
 • Top-tip
  Dit Monster(a) groeit zo snel! Houd hem in de gaten ;)
 • Leveringshoogte
  60-70 cm, 70-80 cm
 • Potmaat
  17 cm, 21 cm
 • Volgroeide hoogte
  200 cm
 • Luchtzuiverend
  De Monstera is zeer luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Let op hem!
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Monstera is giftig. Zorg er voor dat dieren en kinderen de plant niet innemen.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Gatenplant
De Monstera deliciosa heb je vast al wel eens voorbij zien komen. De gatenplant is misschien wel de populairste plant van het moment. Deze tropische klimplant is bekend van de hartvormige bladeren met gaten erin. Soms lopen deze gaten door tot de rand van het blad waardoor de bladeren vingervormig worden. Waarom deze bladeren gaten hebben is voor velen nog een raadsel. Sommigen denken dat het een bescherming is tegen sterke rukwinden, terwijl anderen geloven dat deze vorm ervoor zorgt dat regenwater de wortels gemakkelijker kan bereiken. Het zorgt in ieder geval voor een uniek uitziende kamerplant. Van nature groeit deze plant via een boom naar boven. In tegenstelling tot de meeste planten groeit hij daarom naar de schaduw toe, op zoek naar een boom. De cruciale vroege groei hebben wij alvast verzorgd, waar jij van een sterke XL Monstera kunt genieten in huis. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Gatenplant
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!