Gatenplant - P21H80
Gatenplant - P21H80
Gatenplant - P21H80
Gatenplant - P21H80
Gatenplant - P21H80
Gatenplant - P21H80

Gatenplant - P21H80

Monstera Deliciosa

25,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De monstera deliciosa is als gatenplant zeker een eye catcher te noemen. Zo inspireert hij designers tot trendy ontwerpen voor behang en vloerkleden!
Snel groen resultaat
Kruipende klimplant
Trendy

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Gatenplant - P21H80
Gatenplant - P21H80
Gatenplant - P21H80
 Leverbaar
25,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Lichte plek zonder zon
  De Monstera is niet moeilijk wat betreft de standplaats. Als het maar geen direct zonlicht is. En vergeet de plant niet te draaien zodat de plant niet naar het licht gaat groeien maar mooi in vorm blijft.
 • Rustig aan met water
  Heeft de monstera bruine vlekken met een geel randje? Dat is een teken van teveel water. Geef de plant pas weer water als de grond is opgedroogd.
 • Geef hem de ruimte
  Geef de monstera deliciosa de ruimte. Aangezien hij erg groot kan worden, moet het wel een plek zijn waar hij langere tijd kan blijven staan en waar hij goed kan uitgroeien. De luchtwortels geven de plant extra sierwaarde. Je kunt ze eventueel naar de grond leiden, waar ze in de grond verder zullen wortelen.
 • Botanische naam
  Monstera Deliciosa
 • Top-tip
  De monstera deliciosa, oftewel gatenplant, staat hij het liefst op een wat donkerder plek. Des te lichter je woonkamer is, des te verder plaats je hem bij de ramen vandaan, want direct zonlicht vind hij niet fijn.
 • Leveringshoogte
  60-70 cm, 70-80 cm
 • Potmaat
  17 cm, 21 cm
 • Volgroeide hoogte
  200 cm
 • Luchtzuiverend
  De monstera deliciosa, ofwel gatenplant, is luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  Heel sterke kamerplant, weinig omkijken naar.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De monstera deliciosa, ofwel gatenplant, is giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Gatenplant - P21H80
“De monstera deliciosa wordt ook wel gatenplan genoemd door de kenmerkende bladeren ‘met gaten’. Het is een heel sterke kamerplant, waar je eigenlijk weinig omkijken naar hebt. Hij groeit prima op een wat donkerdere plek en heeft ook niet veel water nodig. Zorg dat de grond tussen de gietbeurten steeds licht opdroogt, maar nooit helemaal uitdroogt. Door de makkelijke verzorging is de monstera ook een populaire plant in vele kantoorruimtes. De kamerplant is afkomstig uit de tropische regenwouden van Zuid-Amerika en kan in het wild bladeren krijgen met een doorsnede van maar liefst één meter. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Gatenplant - P21H80
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!