kokodama Gatenplant
kokodama Gatenplant
kokodama Gatenplant

kokodama Gatenplant

Monstera Minima

29,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De compacte, bekende gatenplant. De wereldberoemde gatenplant is populair in ieder interieur.
Populaire plant
Luchtzuiverend
Erg sterk

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
kokodama Gatenplant
kokodama Gatenplant
kokodama Gatenplant
 Leverbaar
29,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Lichte plek zonder zon
    De Monstera is niet moeilijk wat betreft de standplaats. Als het maar geen direct zonlicht is. En vergeet de plant niet te draaien zodat de plant niet naar het licht gaat groeien maar mooi in vorm blijft.
  • Veel water geven
    De Monstera heeft een licht vochtige grond nodig. Hij kan al gauw te veel water krijgen. Check de vochtigheid in de grond door je vinger er in te steken.
  • Regelmatig aandacht nodig
    In de zomer heeft de Monstera om de twee weken wat plantenvoeding nodig. Eens in de twee jaar verpotten naar een grotere pot is genoeg. Bruine bladeren kunnen bij de stam afgeknipt worden.
Over kokodama Gatenplant
De Monstera Minima heb je vast al wel eens voorbij zien komen. De gatenplant is misschien wel de populairste plant van het moment. Waarom deze bladeren gaten hebben is voor velen nog een raadsel. Sommigen denken dat het een bescherming is tegen sterke rukwinden, terwijl anderen geloven dat deze vorm ervoor zorgt dat regenwater de wortels gemakkelijker kan bereiken. Het zorgt in ieder geval voor een uniek uitziende kamerplant. Van nature groeit deze plant via een boom naar boven. In tegenstelling tot de meeste planten groeit hij daarom naar de schaduw toe, op zoek naar een boom. De bedenkers achter Kokodama, zijn grote cocos fans. Alles wat ze doen draait om kokosnoten. De Kokodama is een botanische schoonheid. Haar schaal van kokosvezel creëert een gezellig en duurzaam thuis voor trendy en bijzondere planten. Hangend aan het plafond, zittend op een tafel of staand op de grond, de Kokodama kan haar natuurlijke habitat vinden in elk interieur. De natuur zit vol met botanische schatten, en de kokospalm is er daar één van. Onze Kokodama is geboren uit de oerkracht die verborgen zit in deze zogenaamde 'Boom des Levens'. 99% natuurlijk, 100% biologisch afbreekbaar, gevuld met fascinerende groentjes. Een natuurlijk alternatief voor de standaard plastic plantenpot, met zorg met de hand gemaakt in Sri Lanka.
Over kokodama Gatenplant
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!