Gatenplant Mosstok - P27H150
Gatenplant Mosstok - P27H150
Gatenplant Mosstok - P27H150

Gatenplant Mosstok - P27H150

Monstera Monkey Leaf

129,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De monstera monkey leaf mosstok, ofwel gatenplant, is een unieke kamerplant die door zijn aparte bladeren met grillig patronen niet snel verveelt.
Geschikt voor donkere hoeken
Bladeren met gaten
Echte klimplant

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Gatenplant Mosstok - P27H150
Gatenplant Mosstok - P27H150
Gatenplant Mosstok - P27H150
 Leverbaar
129,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Beetje bijsturen
  De monstera monkey leaf mosstok gatenplant groeit het best als je hem een beetje sturing geeft in de richting waar je hem wilt hebben. De mosstok helpt hem een handje, zo gaat hij eenvoudig de hoogte in.
 • Met glans geslaagd
  Als je de monstera monkey leaf regelmatig besproeit met een plantenspuit, wordt de luchtvochtigheid verhoogd en zal de plant weer prachtig glanzen en stralen.
 • Bijzonder design
  De gaten zijn net iets anders dan de klassieke monstera, die vaak gaten aan het uiteinde van het blad heeft. Bij de monstera monkey leaf zitten de gaten meer naar het midden van het blad, richting de nerf en zijn de uiteinden van het blad gesloten. Wat een bijzonder design van moeder natuur!
 • Botanische naam
  Monstera Monkey Leaf
 • Top-tip
  Je kunt de monstera monkey leaf mosstok, ofwel gatenplant, zelfs op een schaduwplek in het huis zetten. Ook daar zal hij het daar prima naar zijn zin hebben.
 • Leveringshoogte
  65 cm, 140-150 cm
 • Potmaat
  17 cm, 27 cm
 • Volgroeide hoogte
  200 cm
 • Luchtzuiverend
  De monstera monkey leaf mosstok gatenplant is luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  Vraag niet veel, kan zelfs een donkere hoek in de woonkamer opfleuren.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De monstera monkey leaf mosstok is giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Gatenplant Mosstok - P27H150
“De monstera monkey leaf is afkomstig uit Midden-Amerika en behoort tot de familie van de Araceae, de aronskelkachtigen. Het zijn lianen uit Panama en zuidelijk Mexico en houden ervan om flink de hoogte in te klimmen. Hun vlezige luchtwortels zetten zich vast aan boomstammen, rotsen of op de grond. Het kan bijna niet anders met zulke enorme bladeren dat de monstera ook een uitstekende luchtzuiveraar is. Op de bladeren van planten zitten huidmondjes die CO2 kunnen innemen en weer zuurstof als restproduct uitstoten. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Gatenplant Mosstok - P27H150
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!