Gatenplant Mosstok
Gatenplant Mosstok
Gatenplant Mosstok

Gatenplant Mosstok

32,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Erg populaire plant dat snel groeit. De plant komt inclusief een mosstok.
Luchtzuiverende werking
Snelle groeier
Hippe plant

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Gatenplant Mosstok
Gatenplant Mosstok
Gatenplant Mosstok
 Leverbaar
32,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Lichte plek zonder zon
    De Monstera is niet moeilijk wat betreft de standplaats. Als het maar geen direct zonlicht is. En vergeet de plant niet te draaien zodat de plant niet naar het licht gaat groeien maar mooi in vorm blijft.
  • Gemiddeld water geven
    De Monstera heeft een licht vochtige grond nodig. Hij kan al gauw te veel water krijgen. Check de vochtigheid in de grond door je vinger er in te steken.
  • Regelmatig aandacht nodig
    In de zomer heeft de Monstera om de twee weken wat plantenvoeding nodig. Eens in de twee jaar verpotten naar een grotere pot is genoeg. Bruine bladeren kunnen bij de stam afgeknipt worden.
Over Gatenplant Mosstok
In een notendop In hun natuurlijke omgeving klimmen deze planten via bomen omhoog. Ze gebruiken kleine luchtwortels waarmee ze zich vasthechten aan de vochtige stam. Met mosstokken kun je deze situatie in huis nabootsen. Hierdoor gaan je planten groter groeien, waardoor ze over het algemeen ook steviger zullen zijn. De Monstera ken je vast wel als de gatenplant. Deze ‘Monkey Leaf’ is razend populair vanwege de gaten in het midden van het blad. Met deze twee planten in huis kun je, met een beetje geduld en doorzettingsvermogen, straks genieten van reusachtige planten in huis. Ze kunnen beide namelijk wel zo’n twee meter hoog worden. Alles op een rijtje - Geleverd per stuk - De leveringshoogte van deze planten zijn 65 cm (incl. pot) - Geleverd in kweekpotten van 16 cm - Deze plant komt inclusief mosstok - Groeit zeer groot Verzorging Deze tropische klimplanten houden van een luchtvochtige omgeving. Dit kun je creëren door ze te verpotten in een pot met kiezelstenen of af en toe met een plantenspuit te besproeien. Bij deze plant mag je de potgrond enigszins laten opdrogen tussen het water geven door. Zet hem op een lichte plek, zonder direct zonlicht. Bloomique Bloemen en planten brengen de plaatsen waar we leven, pas echt tot leven. Het zijn aankopen of cadeau’s waar je geen genoeg van krijgt. Ons assortiment van kamer- en tuinplanten heeft voor ieder interieur en tuin een stijlvolle match. Een sfeervol thuis, dat is pas een fijn geschenk! Door altijd fair-trade te handelen garanderen we dat jij niet de enige bent die gelukkig wordt van onze bloemen en planten. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou! Iedere plant is uniek. De afbeeldingen die je hier ziet zijn van de verwachte resultaten wanneer de planten volgroeid zijn. Verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin
Over Gatenplant Mosstok
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!