Bananenplant
Bananenplant
Bananenplant

Bananenplant

26,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De beste bananenplant voor in huis. Groeit uit tot eyecatcher in huis.
Bekende bananenplant
Eyecatcher
Tropisch effect

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Bananenplant
Bananenplant
Bananenplant
 Leverbaar
26,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Zonnige plek
    Laat de Musa wennen aan het zonlicht bij een raam op het zuiden. Een raam op het oosten of westen is daarom perfect. Als de plant een gele gloed begint te onwikkelen krijgt hij te veel licht, verplaats de plant dan.
  • Gemiddeld water geven
    De Musa bestaat meerendeels uit water. Zeker in de zomer zal de plant twee keer per week wat water willen. Een vochtige grond is perfect, natte voeten is ook weer niet te bedoeling. Ook zou de Musa het prettig vinden om besproeid te worden op de bladeren. Of zet hem in de badkamer.
  • Regelmatig aandacht nodig
    In de zomer heeft de Musa om de twee weken wat planenvoeding nodig. Eens in de twee jaar verpotten naar een grotere pot is voldoende. Als de bladeren bruin beginnen te kleuren kan je hem afknippen een paar centimeter boven de stam.
Over Bananenplant
In een notendop Met een bananenplant haal je pas echt de tropen in huis. De Musa acuminata ‘Dwarf Cavendish’ is een kleinblijvende variant van de bananenboom. Naast die prima vrucht die hij levert is de bananenplant op zichzelf ook een uitstekende kamerplant. De ‘Dwarf Cavendish’ is de beste variant om binnenshuis te houden. Het is een snelle groeier waarbij je iedere week wel weer een nieuw blad kunt zien. Ook al spreken we hier van de dwergvariant, deze Musa kan een hoogte van 2 - 3 meter binnenshuis wel bereiken. Naarmate hij ouder wordt worden de peddelvormige bladeren steeds omvangrijker. Een plant die een ware indruk gaat achterlaten en een tropische wind door ieder interieur kan laten waaien. Alles op een rijtje - Deze ‘Dwarf Cavendish’ bananenplant wordt per 1 stuk geleverd - De leveringshoogte van deze plant is 90-100 cm (incl. pot) - Geleverd in kweekpot van 21 cm - De beste bananenplant voor in huis - Kan uitgroeien tot een ware blikvanger - Latijnse naam: Musa acuminata ‘Dwarf Cavendish’ Verzorging Je plaatst de bananenplant op een plek waar de gehele dag indirect zonlicht aanwezig is. Een klein beetje schaduw of direct zonlicht is geen probleem. Bananenplanten kunnen vrij dorstig zijn. Geef ze water zodra de bovenste laag van de potgrond droog begint te raken. Als je de luchtvochtigheid rondom deze plant verhoogd, dan blijven de bladeren in betere conditie. Doe dit met een plantenspuit of plaats een bodem van kiezelstenen onderin de pot. Bloomique Bloemen en planten brengen de plaatsen waar we leven, pas echt tot leven. Het zijn aankopen of cadeau’s waar je geen genoeg van krijgt. Ons assortiment van kamer- en tuinplanten heeft voor ieder interieur en tuin een stijlvolle match. Een sfeervol thuis, dat is pas een fijn geschenk! Door altijd fair-trade te handelen garanderen we dat jij niet de enige bent die gelukkig wordt van onze bloemen en planten. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou! Iedere plant is uniek. De afbeeldingen die je hier ziet zijn van de verwachte resultaten wanneer de planten volgroeid zijn. Verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.
Over Bananenplant
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!