Bananenplant
Bananenplant
Bananenplant

Bananenplant

Musa Tropicana

20,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De bekende bananenplant voor in ieder interieur. Heeft een luchtzuiverend effect.
Bekende plant
Tropisch effect
Vrolijke uitstraling

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Bananenplant
Bananenplant
Bananenplant
 Leverbaar
20,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Zonnige plek
    Laat de Musa wennen aan het zonlicht bij een raam op het zuiden. Een raam op het oosten of westen is daarom perfect. Als de plant een gele gloed begint te onwikkelen krijgt hij te veel licht, verplaats de plant dan.
  • Gemiddeld water geven
    De Musa bestaat meerendeels uit water. Zeker in de zomer zal de plant twee keer per week wat water willen. Een vochtige grond is perfect, natte voeten is ook weer niet te bedoeling. Ook zou de Musa het prettig vinden om besproeid te worden op de bladeren. Of zet hem in de badkamer.
  • Regelmatig aandacht nodig
    In de zomer heeft de Musa om de twee weken wat planenvoeding nodig. Eens in de twee jaar verpotten naar een grotere pot is voldoende. Als de bladeren bruin beginnen te kleuren kan je hem afknippen een paar centimeter boven de stam.
Over Bananenplant
Met een bananenplant haal je pas echt de tropen in huis. De Musa acuminata ‘Tropicana’ is een kleinblijvende variant van de bananenboom. Naast die prima vrucht die hij levert is de bananenplant op zichzelf ook een uitstekende kamerplant. De ‘Tropicana’ behoort tot de beste varianten om binnenshuis te houden. Het is een snelle groeier waarbij je iedere week wel weer een nieuw blad kunt zien. Ook al spreken we hier van de dwergvariant, deze Musa kan een hoogte van 1,5 - 2 meter binnenshuis wel bereiken. Naarmate hij ouder wordt worden de peddelvormige bladeren steeds omvangrijker. Een plant die een ware indruk gaat achterlaten en een tropische wind door ieder interieur kan laten waaien. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Bananenplant
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!